Mosley

Marti, 07 Iunie 2011 | Formula 1

Mosley: "FIA nu poate schimba calendarul fără acordul echipelor"

Max Mosley susţine că schimbarea calendarului în timpul sezonului nu poate fi făcută de FIA fără acordul scris al tuturor echipelor.
Vineri, 24 Decembrie 2010 | Formula 1

Mosley: "Red Bull încalcă acordul pentru reducerea costurilor"

Max Mosley acuză Red Bull Racing că a încălcat acordul încheiat de toate echipele privind reducerea costurilor în Formula 1.
Miercuri, 08 Decembrie 2010 | Formula 1

Mosley, încântat că Ferrari a pierdut titlul în 2010

Max Mosley este bucuros că Fernando Alonso nu a câştigat titlul, pentru ca acest lucru ar fi reaprins discuţiile privind ordinele de echipa din Formula 1.
Luni, 06 Decembrie 2010 | Formula 1

Mosley: "Trei echipe s-ar putea retrage din F1 în 2011"

Max Mosley a avetizat că două sau trei echipe vor fi nevoite să se retragă din Formula 1 în sezonul 2011 din cauza dificultăţilor financiare.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Formula 1

Ecclestone: "Mosley, vinovat pentru problemele noilor echipe"

Bernie Ecclestone consideră că Max Mosley este principalul vinovat pentru dificultăţile pe care le-au întâmpinat noile echipe în sezonul 2010.
Vineri, 29 Octombrie 2010 | Formula 1

Mosley: "Titlul lui Alonso ar devaloriza Formula 1"

Max Mosley susţine că Fernando Alonso va devaloriza Formula 1 dacă va câştiga titlul cu mai puţin de 7 puncte avans, din cauza ordinelor de echipa din Germania.
Luni, 23 August 2010 | Formula 1

Mosley solicită penalizarea Ferrari pentru ordinele de echipă

Max Mosley susţine că FIA trebuie să penalizeze Scuderia Ferrari pentru ordinele de echipă de la Marele Premiu al Germaniei.
Sambata, 29 Mai 2010 | Formula 1

Mosley: "Ferrari a vrut să aranjeze verdictul în scandalul dublului deflector"

Max Mosley susţine că Ferrari i-a solicitat în 2009 să aranjeze verdictul în scandalul dublului deflector pentru ca această componentă să fie declarată ilegală.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Formula 1

Mosley: “Ferrari ar esua in F1 cu un buget similar cu rivalii”

Max Mosley crede ca Ferrari nu ar castiga in Formula 1 daca ar utiliza acelasi buget ca si echipele independete din competitie.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Formula 1

Mosley propune schimbarea regulamentului FIA

Max Mosley a sfatuit FIA sa modifice regulamentul pentru ca Flavio Briatore sa fie exclus pe viata din sporturile cu motor chiar daca nu are nevoie de licenta.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Formula 1

Mosley neaga razbunarea impotriva lui Briatore

Max Mosley a negat speculatiile potrivit carora excluderea lui Flavio Briatore din Formula 1 a reprezentat un act personal de razbunare.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | F1 Short

Whitmarsh lauda aportul lui Mosley in Formula 1

Martin Whitmarsh considera ca Max Mosley a avut un rol important in dezvoltarea sigurantei pe circuit si in reducerea costurilor in Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

FIA lauda reactia Renault in cazul Crashgate

Max Mosley a laudat modul in care Renault a reactionat in cazul scandalului Crashgate, afirmand ca managerii echipei franceze au luat imediat masurile care se impuneau pentru a incepe investigatia interna.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Hill: "Decizia FIA are caracter politic"

Damon Hill sustine ca Renault a scapat fara sa fie pedepsita in scandalul Crashgate datorita jocurilor politice si crede ca acestea pot distruge Formula 1.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

VIDEO: Scheckter, surprins de verdictul FIA

Fostul campion mondial Scheckter s-a declarat surprins ca Nelson Piquet Jr. a scapat nepedepsit pentru accidentul provocat in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Mosley: "Renault nu a avut nicio responsabilitate morala"

Max Mosley sustine ca Renault a primit pedeapsa potrivita in privinta scandalului din Singapore intrucat nu a avut nicio responsabilitate morala pentru trucarea accidentului lui Nelson Piquet Jr.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Mosley: "Dovezile indica un accident suspect in Singapore"

Max Mosley a dezvaluit ca datele telemetrice ale monopostului pilotat de Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 confirma un posibil accident deliberat al pilotului brazilian.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Senior: "Alonso stie totul despre Singapore"

Nelson Piquet Senior sustine ca Fernando Alonso stie tot ce s-a intamplat in privinta accidentului deliberat comis de fiul sau la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. a primit imunitate din partea FIA

FIA a anuntat ca Nelson Piquet Jr. a primit imunitate in cadrul scandalului in care este implicata echipa Renault, urmand sa nu primeasca nicio sanctiune indiferent de gravitatea faptelor comise.
Luni, 10 August 2009 | F1 Short

Montoya: "As fi surprins ca Schumacher sa fie rapid"

Juan Pablo Montoya sustine ca ar fi surprins daca Michael Schumacher ar fi rapid la revenirea sa in Formula 1, insa anticipeaza ca Ferrari va aduce noi imbunatatiri monopostului F60.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Hyundai, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru