Motoare mazda

Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Mazda dezvăluie planurile pentru viitor: japonezii vor lansa două noi motoare diesel și pe benzină cu șase cilindri pentru sisteme hibride

Mazda a anunțat că va lansa două motoare noi diesel și cu benzină cu șase cilindri pentru sisteme hibride care vor fi implementate pe o nouă arhitectură de mari dimensiuni.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mazda 3 primește un diesel de 1.5 litri și 105 CP

Mazda a decis să introducă un nou diesel în oferta sa de compacte. Vorbim despre unitatea 1.5 SkyActiv-D de 105 CP și 270 Nm, disponibilă și pe alte modele din oferta sa.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Concepte

Mazda a pregătit un concept care ne arată urmașul lui RX-8

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept care s-ar putea numi Skyactiv-R. Acesta prefigurează un model sport echipat cu motor rotativ, care ar putea deveni succesorul lui RX-8.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Modele noi

Mazda nu renunță la motoarele rotative: "Avem o echipă dedicată dezvoltării acestor propulsoare"

La trei ani de la ieșirea din producție a ultimelor motoare rotative moderne oferite de Mazda, alături de modelul RX-8, constructorul nipon și-a reafirmat intențiile de dezvoltare ale unei noi generații de propulsoare Wankel.
Marti, 16 Iunie 2015 | Modele noi

Mazda promite motoare pe benzină mai eficiente cu 50% în termen de cinci ani

Japonezii de la Mazda vor să facă gama lor de motoare pe benzină și mai eficientă, fiind planificată o creștere a eficienței de 50% în următorii cinci ani.
Marti, 17 Martie 2015 | Modele noi

Mazda CX-3 îşi anunţă paleta de motorizări: 2.0 benzină şi 1.5 diesel pentru SUV-ul japonez de clasă mică

Mazda a publicat specificaţiile tehnice complete ale noului CX-3. SUV-ul de clasă mică al japonezilor va fi oferit cu motorizări 1.5 diesel şi 2.0 benzină.
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Mazda MX-5 ar putea fi oferit şi în versiuni turbo

Mazda ia în considerare şi o versiune turbo a actualei generaţii MX-5. Din moment ce o vor păstra în producţie vreme de un deceniu, japonezii nu se grăbesc să lanseze prima variantă supraalimentată a celebrului roadster.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Mazda: "Diesel-ul de 1.5 litri care îl va echipa pe viitorul Mazda 2 are 105 CP şi 220 Nm"

Mazda a anunţat specificaţiile motorului diesel SkyActiv pe care îl va lansa împreună cu noua generaţie a subcompactei sale, Mazda2. Unitatea SkyActiv-D de 1.5 litri livrează 105 CP.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Toyota va beneficia de motoare SkyActiv de la Mazda

Toyota şi Mazda vor colabora începând cu anul 2015, titrează Automotive News. Mazda le va furniza celor de la Toyota motorizări SkyActiv pentru viitoarea lor subcompactă, pe care ar putea să o dezvolte pe platforma înlocuitorului lui Mazda2.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mazda va lansa în 2018 un motor pe benzină cu principiul de funcţionare preluat de la diesel-uri

Japonezii de la Mazda lucrează la o nouă evoluţie a motoarelor SkyActiv, care le va permite motoarelor alimentate pe benzină să funcţioneze precum un diesel şi să consume cu până la 30% mai puţin.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Tehnologie

Mazda a prezentat i-Eloop, un sistem revoluţionar de regenerare a energiei cinetice

Mazda a prezentat primul sistem de regenerare a energiei cinetice pierdute la frânare bazat pe un capacitor. Acesta poate să reducă consumul de carburant cu până la 10%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Modele noi

Mazda anunţă o nouă generaţie de motoare rotative

Departamentul de PR al celor de la Mazda a anunţat pe Twitter că inginerii lucrează la noua generaţie de motoare rotative, care va integra tehnologiile Sky Activ.
Luni, 22 August 2011 | Industrie

Mazda opreşte producţia lui RX-8

La scurtă vreme de la oprirea temporară a dezvoltării motoarelor Renesis, cei de la Mazda au decis să oprească producţia lui RX-8, singurul model din gama actuală echipat cu un motor rotativ.
Joi, 09 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul Mazda MX-5 va fi mai uşor decât prima generaţie

Mazda va echipa viitorul MX-5 cu un motor supraalimentat de cilindree mică şi va opera numeroase modificări pentru reducerea masei în vederea atingerii caracterului primei generaţii.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mazda3 primeşte un nou motor diesel de 1.6 litri

Mazda a renunţat la opt supape pentru noul motor diesel de 1.6 litri al lui Mazda3, dar a crescut puterea şi cuplul motor, a redus consumul de carburant şi a echipat propulsorul cu o transmisie manuală cu şase trepte.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Tehnologie

Mazda anunţă motoare mai ecologice şi caroserii mai uşoare din 2011

Japonezii de la Mazda dezvăluit primele informaţii despre noile tehnologii SKYACTIV, care vizează atât noile motoare din gamă, cât şi şasiuri noi.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Modele noi

Noile motoare rotative de la Mazda vor consuma cu 50% mai puţin

Mazda şi-a reafirmat angajamentul pentru motoarele rotative prin anunţarea unei noi generaţii, care va prelua numele Sky. Pentru moment, singura informaţie legată de acestea este reducerea consumului de carburant cu aproximativ 50%.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Viitorul Mazda6 va emite numai 105 g/km

Mazda promite ca noua generatie a sedanului sau de clasa medie, programata pentru lansare in 2012, va emite doar 105 g/km. Performanta va putea fi atinsa multumita noii generatii de motoare diesel.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

Mazda isi va prezenta noua generatie de motoare la Tokyo

Japonezii de la Mazda au anuntat ca vor prezenta o noua generatie de motoare la Salonul Auto de la Tokyo, alaturi de o noua transmisie automata, care este cu 5% mai eficienta decat unitatile actuale.

Tag-uri similare

Mazda, Salon Auto, Salonul Auto, Mazda6, Mazda2, Tokyo, motoare mazda, Salonul Auto Tokyo, Mazda 6, viitorul Mazda6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru