Motorsport

Luni, 07 August 2023 | Motorsport

Max Verstappen vrea să-și înființeze propria echipă în motorsport: "Vreau să câștig și cu aceasta"

Max Verstappen, dublul campion mondial de Formula 1, își dorește să înființeze o echipă sub nume propriu în motorsport. Echipa olandezului ar urma să concureze în campionatele sub egida regulamentului internațional GT3.
Sambata, 05 Noiembrie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Întâlnire cu noile anvelope pentru mașini electrice Hankook iON

Am călătorit în Austria pentru a vedea și a testa noile anvelope Hankook iON. Pneurile vor echipa noile monoposturi din Formula E și au dat naștere unei game dedicate mașinilor electrice.
Luni, 15 Martie 2021 | Modele noi

Skoda aniversează 120 de ani în motorsport cu modelul de stradă Fabia Rally2 Evo Edition 120

Skoda lansează modelul aniversar Fabia Rally2 Evo Edition 120, o variantă îmbunătățită a mașinii de raliu dezvoltată de Skoda Motorsport. Este deja disponibilă pentru public și producția a fost limitată la doar 12 exemplare.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Motorsport

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbăta aceasta în Capitală: un fost pilot în WRC va concura cu un model electric

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, în București. Anul acesta, competiția stradală include și o grupă dedicată exclusiv modelelor electrice.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Chinezii de la Lynk&Co au deschis lista comenzilor pentru sedanul 03 TCR: livrările vor începe în primul trimestru din 2020

Chinezii de la Lynk&Co au anunțat startul comenzilor pentru sedanul 03 TCR. Livrările către clienți vor începe în primul trimestru al anului viitor.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Modele noi

Cel mai performant și mai scump Opel Astra din lume este aici: 330 CP și 95.000 de euro

Cel mai performant Opel Astra din lume poate fi cumpărat cu 95.000 de euro. Nu-i pentru DN-uri, ci pentru pistă și are tot ce-i trebuie ca să meargă la curse.
Marti, 13 Octombrie 2015 | WRC

Simone Tempestini face un pas important spre grupa mare din WRC: va concura cu un Ford Fiesta WRC

Campionul Național de Raliu al sezonului 2015, Simone Tempestini, se apropie de o potențială participare în clasa regină a Campionatului Mondial de Raliuri. Tânărul pilot a fost invitat să concureze la o etapă din Cehia cu un Ford Fiesta WRC.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Miercuri, 12 August 2015 | Feature

Reportaj: Trofeul Sinaia și farmecul curselor auto de altădată

Sportul cu motor din România încearcă să iasă din conul de umbră în care se află de ceva vreme. 2015 marchează 10 ani de la înfințarea Federației Române de Automobilism Sportiv, iar această aniversare a fost legată de etapa de Viteză în Coastă găzduită de stațiunea montană Sinaia. Am fost acolo pentru a experimenta sportul cu motor românesc contemporan.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Joi, 02 Iulie 2015 | Motorsport

Singurul român la Pikes Peak: pilotul Andrei Mitrașcă a condus mașina de competiție 2.900 de kilometri până la start

Primul român care a concurat la Pikes Peak, Andrei Mitrașcă, a reușit să asigure și a doua participare la celebra cursă. De data aceasta, pilotul a trebuit să-și conducă mașina de concurs aproape 3.000 de kilometri prin SUA pentru a ajunge la linia de start.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin Vulcan: V12 de 7.0 litri şi 800 CP pentru modelul de competiţie al britanicilor

Aston Martin a prezentat noul său supercar, Vulcan. Acesta este destinat competiţiilor, are 800 CP şi va fi construit în doar 24 de exemplare.
Luni, 02 Februarie 2015 | Intern

Adrenalin, un documentar care povesteşte istoria BMW în motorsport, va fi difuzat la cinema în România

Adrenalin - THE BMW Touring Car Story, documentarul care povesteşte 50 de ani de istorie în motorsport a mărcii în 123 de minute va fi difuzat în Bucureşti. România este a treia ţară din lume în care se difuzează acest film, după SUA şi Germania.
Vineri, 28 Martie 2014 | Motorsport

Pilotul român Andrei Mitraşcă va concura în Pikes Peak 2014

Orădeanul Andrei Mitraşcă va concura la ediţia 2014 a etapei de viteză în coastă de la Pikes Peak. Pilotul va alerga cu un Seat Ibiza Cupra TDI, modelul cu care a parcurs 70 de curse fără abandon în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW şi Toyota construiesc un model hibrid cu tehnologie din Le Mans

Modelul sportiv care va fi dezvoltat de BMW în colaborare cu Toyota va beneficia de un supercapacitor, integrat în sistemul hibrid inspirat din cel folosit de Toyota în Le Mans.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | General

Duelul dintre Ford şi Ferrari de la Le Mans va fi ecranizat

După filmul Rush, o altă înfruntare celebră din motorsport va fi ecranizată. De data aceasta, vorbim despre lupta dintre Ford şi Ferrari din Le Mans, acţiunea petrecându-se în anii '60.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Kia: "Nu plănuim să intrăm într-o ramură importantă din motorsport"

Reprezentanţii Kia au negat orice posibilitate de a aborda o ramură importantă a sporturilor cu motor în viitorul apropiat. Aceştia preferă să se concentreze pe dezvoltarea nivelului de calitate perceput al modelelor din gamă.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Kopecky este lider după prima zi de concurs

Prima zi de concurs le-a rezervat concurenților înscriși în Raliul Sibiului 2013 numeroase surprize, mult praf și temperaturi ridicate. Cehul Jan Kopecky a terminat ziua pe primul loc, dar după o serie de peripeții.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru