MV Agusta

Miercuri, 30 Martie 2016 | Economic

După mariajul dintre Audi și Ducati, un alt brand german a pus ochii pe un producător moto: Mercedes vrea să cumpere MV Agusta

Mercedes deține deja 25% din acținile producătorului italian MV Agusta și ar putea prelua controlul companiei pe fondul unor dificultăți financiare serioase pe care le are compania moto.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Industrie

Mercedes-AMG va achiziţiona 25% din acţiunile mărcii moto MV Agusta

Mercedes-Benz a confirmat astăzi că va achiziţiona 25% din acţiunile producătorului de motociclete MV Agusta din Italia. Cele două parţi au semnat un acord de colaborare pe termen lung, dar detaliile financiare nu au fost dezăluite.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler poartă discuţii pentru achiziţia unui pachet de acţiuni la MV Agusta, un producător italian de motociclete

După ce Audi a cumpărat marca italiană Ducati, un alt constructor premium din Germania ar putea investi într-un producător italian de motociclete. Zvonurile anunţă că Daimler discută o achiziţie de până la 25% din acţiunile MV Agusta.
Miercuri, 27 August 2014 | Industrie

Daimler ar putea cumpara Aston Martin şi MV Agusta

Americanii de la Car&Driver susţin că grupul german Daimler AG ar putea cumpăra pachetele majoritare de acţiuni ale mărcilor Aston Martin şi MV Agusta.
Joi, 12 Mai 2011 | General

MV Agusta a lansat cea mai puternică motocicletă sport din lume: 198CP

Italienii de la MV Agusta au lansat cea mai puternică motocicletă sport de producţie din lume. Se numeşte MV Agusta F4 RR şi dezvoltă 198 CP la roată, cu 5 CP în plus faţă de BMW S1000 RR.
Joi, 11 Martie 2010 | General

TOP 5: Cele mai rapide motociclete cu drept de circulatie din lume

Motocicletele de serie au ajuns la performante deosebite pentru vehiculele cu doua roti. Automarket va prezinta o lista scurta a motocicletelor de productie cu drept de circulatie care pot depasi cu usurinta viteza de 300 km/h.

Tag-uri similare

Suzuki, Ducati, motociclete, MV Agusta, Kawasaki, Ducati Desmosedici, Kawasaki Ninja, Suzuki GSX 1300 R Hayabusa, Suzuki Hayabusa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru