Napoca Rally Academy

Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Motorsport

Simone Tempestini a devenit cel mai tânăr campion naţional de raliuri din istoria României

Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi, la 21 de ani şi o lună, a devenit cel mai tânăr campion naţional din istoria României.
Marti, 19 Mai 2015 | Intern

Ford România va organiza cursuri gratuite de conducere defensivă la Iaşi

În weekend-ul 22-24 mai, Ford va organiza la Iaşi prima sesiune din 2015 a cursurilor de conducere defensivă Driving Skills for Life. Înscrierea şi participarea sunt gratuite.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Motorsport

Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Motorsport

Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Vineri, 29 August 2014 | Motorsport

Tincescu vrea să câştige în Raliul Cehiei primele puncte în ERC

Florin Tincescu şi-a stabilit ca obiectiv pentru Raliul Cehiei să câştige primele puncte în Campionatul European de Raliuri. Coechipierul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, va rata prezenţa în Cehia din motive medicale.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Motorsport

Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.
Luni, 23 Iunie 2014 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Marti, 17 Iunie 2014 | Reportaj

Reportaj: Lecţie de viaţă

Ford a reuşit să înveţe aproape 500 de tineri şoferi cum se conduce defensiv. Am fost şi noi printre cursanţi, încercând să prindem câteva sfaturi utile de la instructori cu mulţi ani de experienţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Iunie 2014 | Motorsport

Tincescu speră la un rezultat bun la debutul pe asfalt în ERC

Florin Tincescu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în Raliul Ypres din Belgia, a patra etapa din cadrul sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri la categoria juniori.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Joi, 15 Mai 2014 | Motorsport

Florin Tincescu speră să obţină un rezultat bun în Raliul Insulelor Azore din ERC

Florin Tincescu va reprezenta România la clasa Junior a Raliului Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri. Patru probe speciale vor fi transmise în direct de Eurosport.
Marti, 06 Mai 2014 | Motorsport

Apelul lui Tempestini la excluderea din Raliul Braşovului a fost respins

Marco Tempestini a pierdut apelul formulat împotriva excluderii sale din Raliul Braşovului pentru încălcarea regulamentului tehnic.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Motorsport

Marco Tempestini a fost exclus din Raliul Braşovului şi a pierdut locul doi

Marco Tempestini a pierdut locul doi ocupat în Raliul Braşovului după ce a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului tehnic. Napoca Rally Academy a fost de asemenea exclusă din clasamentul general.
Marti, 25 Februarie 2014 | Motorsport

Reguli noi în CNR 2014: sistem de punctare n-1 şi clasă de maşini istorice

Campionatul Naţional de Raliuri se va desfăşura în acest sezon după regula n-1 prin care contează cele mai bune şase rezultate în cele şapte etape. Organizatorii au introdus şi o clasă dedicată maşinilor istorice.
Marti, 18 Februarie 2014 | Motorsport

Napoca Rally Academy îşi propune să câştige titlurile la juniori în WRC şi ERC în sezonul 2015

Simone Tempestini şi Florin Tincescu vor concura la juniori în Campionatul Mondial de Raliuri şi, respectiv, Campionatul European de Raliuri pentru Napoca Rally Academy cu obiectivul de a câştiga titlurile în sezonul 2015.

Tag-uri similare

Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, CNR, Marco tempestini, Tempestini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru