NEVS

Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Koenigsegg va lansa anul viitor un supercar hibrid: motor V8 de 5.0 litri și preț de circa 850.000 de euro

Koenigsegg se pregătește să lanseze în 2020 un nou supercar, “mai ieftin” decât cele de până acum. Noul model ar urma să aibă propulsie hibridă, motor V8 de 5.0 litri și un preț de circa 850.000 de euro.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Suedezii de la Koenigsegg și chinezii care dețin fostul Saab vor construi împreună mașini electrice: sunt vizate și “oportunități” pe segmentul hypercar-urilor

Koenigsegg a anunțat un parteneriat strategic cu NEVS, firma suedeză ce cumpărase fostul Saab și care este acum deținută de grupul chinez Evergrande. Astfel, Koenigsegg și NEVS vor lucra împreună la dezvoltarea unor noi modele electrice, în paralel cu identificarea “oportunităților” pe piața hypercar-urilor.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Chinezii cumpără compania suedeză ce deține fostul Saab: grupul Evergrande va prelua 51% din acțiunile NEVS

Grupul chinez Evergrande a plătit aproape un miliard de dolari pentru 51% din acțiunile National Electric Vehicle Sweden (NEVS), compania suedeză ce cumpărase “rămășițele” mărcii Saab, după încetarea producției în 2012. Chinezii vor să transforme fostul Saab într-un brand care să ofere doar mașini electrice.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Modele noi

Saab 9-3 va renaște ca model electric sub brandul suedez NEVS: autonomie de 300 de kilometri pentru mașina ce va fi produsă în China

Saab 9-3 a primit o nouă șansă la viață ca model 100% electric sub brandul suedez NEVS, urmând ca mașina cu autonomie de 300 de kilometri să fie produsă în China.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | Concepte

Nevs InMotion: viziunea chineză asupra mașinilor autonome fără volan și pedale

Nevs a dezvăluit InMotion, un concept de mașina electrică și autonomă fără volan și pedale care seamănă izbitor cu conceptul Volkswagen Sedric.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Industrie

Saab se dizolvă în istorie: noile mașini electrice produse la vechea uzină a mărcii din Trolhattan vor purta sigla NEVS

2013 a fost ultimul an în care fabrica suedeză din Trolhattan a produs modele sub sigla Saab. Începând din 2017, mașinile electrice care vor fi fabricate aici vor purta sigla NEVS, cumpărătorii activelor defunctei mărci scandinave.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Economic

De la agonie la extaz: Saab 9-3 electric a primit 150.000 de comenzi din China

Compania NEVS, cea care a anunțat că va produce o versiune electrică a vechiului Saab 9-3, a primit 150.000 de comenzi pentru sedanul suedez reinventat.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Industrie

Mahindra ar putea fi noul acţionar majoritar al NEVS, compania care deţine Saab

Potrivit celor de la SaabsUnited, compania indiană Mahindra a semnat un contract prin care se obligă să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al NEVS, compania care deţine marca Saab. Vestea nu a fost confirmată oficial de reprezentanţii companiei suedeze.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Industrie

Epopeea Saab continuă: NEVS, actualii proprietari ai companiei, ar putea pierde dreptul de a folosi numele Saab

NEVS, compania care deţine marca Saab, a fost nevoită să solicite protecţia statului faţă de creditorii săi, iar această cerere i-ar putea face pe cei de la Saab AB să le revoce şi dreptul de folosire al mărcii Saab, titrează Reuters.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Industrie

Producţia Saab din Suedia a fost din nou întreruptă. "Nu mai avem bani", spun noii proprietari ai mărcii

După doar câteva luni de producţie mai degrabă experimentală, fabrica de la Trollhattan producând în această perioadă 6 maşini pe zi, activitatea s-a oprit din nou din cauza lipsei banilor.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

NEVS, actualii proprietari ai Saab, au livrat primele unităţi ale lui 9-3

Saab 9-3 Aero s-a întors în producţie, dar sub umbrela unei alte mărci, NEVS. Primele unităţi au fost livrate deja dealerilor din Suedia, marca suedeză fiind în plin proces de revenire pe piaţă sub tutela noilor proprietari.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | Modele noi

Saab a prezentat generaţia 2014 a lui 9-3, proaspăt introdusă în producţie

NEVS, compania care deţine marca Saab, a prezentat imaginile oficiale ale generaţiei 2014 a lui 9-3 Aero, reintrodus în producţie. Cu excepţia siglei, modelul arată la fel ca generaţia 2011.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Septembrie 2013 | Industrie

Primul Saab din noua eră a companiei a fost produs la uzina suedeză din Trollhattan

Noii proprietari ai Saab au testat facilităţile de producţie din Trollhattan, vechea uzină a mărcii, prin asamblarea unui exemplar 9-3. Activitatea la fabrica scandinavă este programată să se reia în maximum 6 luni.
Vineri, 16 August 2013 | Modele noi

Fabrica Saab a fost redeschisă de noul proprietar al mărcii

National Electric Vehicles Sweden, noul proprietar al mărcii Saab, a decis redeschiderea fabricii din Trollhattan. Producția ar putea fi repornită până la sfârșitul anului.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Industrie

Saab are şanse să revină pe piaţă în 2013 prin "reînvierea" vechiului 9-3

Noii proprietari ai mărcii Saab vor să reînceapă asamblarea modelului 9-3 împreună cu un motor clasic, diesel sau benzină, în 2013. Acesta are rolul de a pregăti angajaţii Saab pentru primul model electric al mărcii, programat pentru 2014.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Industrie

Noul proprietar Saab va lansa primul model electric peste 18 luni

Chinezii de la NEVS vor lansa primul model electric sub numele Saab peste 18 luni şi au început deja recrutările de personal pentru fabrica din Trollhattan.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Noii proprietari ai Saab păstrează numele şi plaforma Phoenix, dar nu şi sigla

NEVS a finalizat achiziţia bunurilor Saab şi a primit dreptul de a folosi numele Saab alături de platforma Phoenix, dar nu şi sigla celebrei mărci suedeze.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru