Nick Heidfeld

Marti, 04 Octombrie 2022 | Interviu

Interviu cu Nick Heidfeld, fost pilot de Formula 1: "Cel mai trist a fost că nu am câștigat un Grand Prix"

În cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Timișoara, românii au putut să vadă, în premieră, un monopost de Formula E îndeaproape. Pe lângă asta, noi am avut ocazia să-i luăm un scurt interviu pilotului, nimeni altul decât Nick Heidfeld, germanul care a activat 11 ani în Formula 1.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Intern

Monopostul de Formula E Mahindra Racing și pilotul Nick Heidfeld, prezenți la Timișoara

Monopostul de Formula E al echipei Mahindra Racing și fostul pilot de Formula 1 Nick Heidfeld, vor fi prezenți în 24 septembrie la Timișoara în cadrul evenimentului The Drive to Win.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | F1 TOP

Formula E 2015-2016: Villeneuve intră în arena competiţiei electrice într-un sezon plin de schimbări

Recrutarea lui Jacques Villeneuve pentru sezonul 2015-2016 reprezintă o lovitură de imagine pentru competiţia de monoposturi electrice Formula E, care permite acum îmbunatăţirea motoarelor şi o putere electrică mai mare în timpul curselor.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Formula 1

Di Grassi a câştigat prima cursă de Formula E după un acroşaj în ultimul viraj între Nicolas Prost şi Nick Heifeld

Spectacol în prima cursă de monoposturi electrice Formula E din istorie: un acroşaj în ultimul viraj între Nicolas Prost şi Nick Heifeld, primii doi clasaţi, i-a servit victoria pe tavă lui Lucas di Grassi.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Cele mai rapide urcări din istoria Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed este un eveniment special, care încinge orgoliile pe terenul Lordului March. În fiecare an se încearcă doborârea recordului de timp pe traseul care măsoară 1.8 kilometri.

Tag-uri similare

McLaren, Peugeot, Sebastien Loeb, Goodwood, Festival of Speed, FOS, Nick Heidfeld, lord march, Goodwood 2014, Goodwood hill climb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru