Niro

Miercuri, 08 Martie 2023 | Industrie

Kia Niro, desemnată Women's World Car of the Year 2023

Un juriu format din 63 de jurnaliste auto, din 43 de țări, au desemnat Kia Niro ca fiind Women's World Car of the Year 2023. În cursa pentru marele premiu au mai intrat Jeep Avenger, Citroen C5 X și Nissan X-Trail.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2023: lupta se dă între BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6

Juriul concursului World Car of the Year a anunțat oficial finaliștii ediției din acest an. Astfel, BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6 sunt modelele care se bat în acest an pentru titlul suprem.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Detalii tehnice Kia Niro electric: 204 CP și 463 de kilometri autonomie

Constructorul asiatic a publicat o serie de detalii tehnice despre versiunea electrică a noii generații Niro. Din pachet face parte un singur motor electric, capabil de 204 CP, și o baterie de 64.8 kWh care promite o autonomie de 463 kilometri.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Modele noi

Detalii tehnice noua generație Kia Niro: dimensiuni mai mari și versiune hibrid mai eficientă

Kia a publicat o serie de detalii tehnice despre noua generație a modelului Niro, prezentată la finalul lunii noiembrie 2021. Aceasta va fi disponibilă cu trei motorizări.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Modele noi

Kia lansează noua generație Niro cu tehnologie care comută automat în modul electric în zonele rezidențiale

Kia lansează oficial noua generație Niro cu ocazia "Seoul Mobility Show". Modelul asiatic va fi disponibil cu sistem de propulsie hibrid, plug-in hybrid, dar și în versiune pur electrică. Debutul pe piață este programat pentru anul viitor.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Modele noi

Imagini teaser cu noua generație Kia Niro. Debutează în 25 noiembrie

Kia a publicat o serie de imagini teaser cu a doua generație Niro. SUV-ul debutează în 25 noiembrie cu un design exterior revizuit și un interior schimbat.
Duminica, 16 August 2020 | General

Kia va accelera dezvoltarea serviciilor de mobilitate în Europa: clienții vor putea închiria mașini de la dealeri pe diverse perioade

Kia va extinde serviciile de mobilitate pe care le oferă în Europa, iar clienții vor avea posibilitatea să închirieze mașini de la dealeri pe perioade cuprinse între o zi și un an.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia va introduce versiuni micro-hibrid pentru Sportage și Cee’d: tehnologia ar putea ajunge și pe viitorul Niro EV

Kia a anunțat introducerea unor versiuni micro-hibrid pentru modelele Sportage și Cee’d. Tehnologia ar putea să fie adoptată și de viitorul SUV electric Niro EV.
Vineri, 05 Ianuarie 2018 | Concepte

Kia deschide ușa către viitor: Niro EV Concept este electric, autonom și oferă o interfață multimedia "nemaivăzută"

Kia va utiliza târgul de tehnologie CES Las Vegas pentru a dezvălui un concept electric și autonom bazat pe actualul hibrid Niro. Conceptul este prezentat deocamdată într-o serie de teasere.
Joi, 16 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Tripleta ecologică: Kia Niro va primi în 2018 o versiune electrică bazată pe Hyundai Ioniq

Kia Niro va primi anul viitor o versiune electrică cu ajutorul căreia va avea o gamă de 3 versiuni ecologice, după modelul implementat de partenerii de la Hyundai cu modelul Ioniq.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO: Noul Kia Niro devine fratele hibrid al lui Sportage

Kia lansează în acest an în Europa un SUV care nu va putea fi cumpărat decât în versiune hibridă și, mai târziu, full-electrică. Kia Niro are dimensiuni apropiate de cele ale lui Sportage, dar se bate cu hibrizii compacți de pe piață.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 August 2013 | FRANKFURT 2013

Kia Niro Concept anunţă un rival pentru Captur, Mokka şi Juke

Kia va intra în cursul anului viitor în segmentul crossoverelor mici de oraş, iar conceptul Niro, ale cărui fotografii au fost publicate astăzi, va fi sursa de inspiraţie pentru viitorul model al sud-coreenilor.

Tag-uri similare

Kia, Kia Niro, Niro, Kia crossover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru