Nissan Juke

Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Nissan Juke: echipare nouă N-Sport și vopsea galbenă nouă

Nissan a pregătit o serie de noutăți importante pentru Juke. Printre acestea se numără noua echipare N-Sport, precum și o nuanță de galben, care revine după 5 ani.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Noul Nissan X-Trail: prima imagine și primele informații ale SUV-ului cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit o primă imagine cu a patra generație a modelului X-Trail. Acesta ar urma să păstreze configurația cu 7 locuri și să profite de noul motor E-Power.
Duminica, 08 Martie 2020 | Industrie

Nissan pregătește producția noului Qashqai la Sunderland: uzina britanică a produs deja 35.000 de unități ale noii generații Juke

Nissan va investi 400 de milioane de lire sterline la fabrica din Sunderland pentru a pregăti intrarea în producție a noului Qashqai, în ciuda temerilor legate de consecințele Brexit. Din octombrie 2019, uzina a început să construiască noul Juke, iar producția a atins 35.000 de unități.
Marti, 04 Februarie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Nissan Juke: SUV-ul de segment B pornește de la 17.200 de euro

Nissan a publicat lista de prețuri pentru noul Juke. SUV-ul producătorului nipon este disponibil doar cu motorul pe benzină de un litru cu 117 CP, iar prețul de pornire este de 17.200 de euro.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan a început producția noului Juke la uzina din Sunderland: vânzările vor debuta în noiembrie pe unele piețe europene

Nissan a anunțat startul producției pentru noul Juke, care va fi asamblat la uzina din Sunderland, după o investiție de 100 de milioane de lire sterline. Producătorul a transmis că vânzările noului Nissan Juke vor începe în noiembrie pe unele piețe europene.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Nissan a prezentat noua generație Juke: SUV-ul nipon are un design nou, oferă mai mult spațiu la interior și integrează tehnologii moderne

Noua generație Nissan Juke are un design îmbunătățit, dimensiuni exterioare mai mari și un interior redesenat. Pentru moment, singura motorizare anunțată de japonezi este cea de un litru cu 117 CP.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noua generație Nissan Juke: SUV-ul subcompact va avea jante de 19 inch, ampatament mărit și sistem ProPilot

Nissan a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Juke, care va avea un ampatament mărit, jante de 19 inch și sistem ProPilot. Prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie.
Duminica, 28 Iulie 2019 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Nissan Juke: niponii scot în evidență profilul noului SUV

Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Juke. SUV-ul producătorului nipon va fi prezentat în 3 septembrie.
Joi, 25 Iulie 2019 | Industrie

Nissan anunță restructurări majore: capacitatea de producție va fi redusă cu 10%, iar 12.500 de angajați vor fi concediați

Nissan va reduce capacitatea de producție cu 10% și va concedia 12.500 de angajați la nivel global din cauza scăderii vânzărilor, ceea ce va avea ca efect și o reducere cu 10% a gamei de modele.
Luni, 22 Iulie 2019 | Modele noi

Nissan publică încă un teaser pentru noua generație Juke: prezentarea va avea loc în 3 septembrie

Nissan a publicat luni încă un teaser pentru noua generație Juke, care va fi prezentată oficial în 3 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Iulie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Nissan Juke: prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie

Nissan a publicat primul teaser care anticipează lansarea noii generații Juke. Prezentarea oficială a noului SUV subcompact va avea loc în 3 septembrie.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke, așteptată în vara lui 2019: viitorul model va avea motoare noi și o versiune hibridă

Nissan va lansa noua generație Juke în vara anului viitor, iar noul model este așteptat să primească noi motorizări, dar și o versiune hibridă cu range-extender.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke va fi lansată în 2019 cu o schimbare radicală de design: “Nu va arăta prea mult ca modelul actual”

Nissan va lansa anul viitor a doua generație pentru SUV-ul Juke, urmând ca noua mașină să aibă un design radical schimbat, dar să păstreze aceeași notă de îndrăzneală și nonconformism.
Marti, 17 Iulie 2018 | Industrie

Sărbătoare la Nissan: japonezii au produs exemplarul Juke cu numărul 1.000.000 la fabrica din Sunderland

Nissan a anunțat că a produs un milion de exemplare ale SUV-ului Juke la fabrica sa din Sunderland, la 8 ani de la apariția pe piață a acestui model.
Miercuri, 07 Martie 2018 | General

Nissan Juke primește mici îmbunătățiri: opțiuni noi de personalizare și sistem audio Bose

Nissan a introdus pe Juke noi opțiuni de culoare pentru blocurile optice și grilă, trei variante noi de jante și sistem audio Bose împrumutat de la Micra.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Nissan Juke: design inspirat de Qashqai facelift, arhitectura noului Micra și sistem de propulsie plug-in hybrid

Noua generație Nissan Juke debutează în 2018. Japonezii promit un design inspirat de Qashqai facelift și tehnologii moderne. Zvonurile spun că vom vedea și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Industrie

Brexitul începe să pună piedici industriei auto: Nissan ar putea renunţa la producţia lui Juke în Marea Britanie

Nissan ar putea muta producţia modelului de succes Juke la alta fabrică din Europa din cauza deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Geneva 2010, Nissan Qashqai, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, Juke, compact, Nissan Sunderland
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru