Nissan Leaf E-Plus

Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre Nissan Leaf E-Plus: versiunea de performanță a electricei va avea baterie de 60 kWh și 200 de cai putere

Nissan Leaf E-Plus va avea o baterie de 60 kWh care se va putea încărca cu până la 100 kW și un motor electric care va genera echivalentul a 200 de cai putere. Prezentarea va avea loc în ianuarie, iar modelul va fi disponibil în Europa din luna mai.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul efect al arestării lui Ghosn: Nissan amână lansarea versiunii de performanță a lui Leaf programată pentru 28 noiembrie

Nissan a amânat lansarea versiunii de performanță a modelului electric Leaf programată inițial pentru 28 noiembrie, iar oficialii japonezi vor avea o întâlnire cu reprezentanții Renault pentru a discuta despre arestarea lui Carlos Ghosn.
Marti, 17 Iulie 2018 | Modele noi

Nissan Leaf E-Plus: versiunea mai puternică a modelului eletric va avea 200 de cai putere și o baterie mai mare

Versiunea mai puternică a lui Nissan Leaf va fi cunoscută drept E-Plus și va avea un motor de 200 de cai putere, în timp ce bateria va avea o capacitate mai mare care nu a fost încă anunțată.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Nissan Leaf E-Plus, Leaf E-Plus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru