Nissan Micra

Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Nissan Micra electric: va fi dezvoltat de Renault

Potrivit celor mai noi informații, următoarea generație Nissan Micra va fi electrică și va împărți majoritatea componentelor sale cu viitorul Renault 5 electric. Totodată, japonezii au confirmat și anul lansării viitoarei generații a modelului subcompact.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Nissan Micra primește actualizări pentru 2021: subcompacta va fi disponibilă cu nivelurile de echipare N-Sport și N-Design

Nissan Micra va fi disponibilă cu noile niveluri de echipare N-Sport și N-Design, iar motorul de un litru și 100 de cai putere a fost actualizat pentru a respecta noile norme de poluare de la 1 ianuarie.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații despre noua generație Nissan Micra: hatchback-ul subcompact va fi dezvoltat și produs de Renault

Nissan a anunțat că următoarea generație a hatchback-ului subcompact Micra va fi dezvoltată și produsă integral de partenerii de Alianță de la Renault.
Marti, 18 August 2020 | Modele noi

Nissan confirmă că Micra va rămâne în gama de modele: hatchback-ul subcompact va primi o nouă generație

Nissan a confirmat că hatchback-ul subcompact Micra va rămâne în gama de modele, fără să fie afectat de planul constructorului japonez care prevede reducerea cu 20% a numărului de modele la nivel global.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Nissan Micra: două motoare noi, cutie automată Xtronic, echipare N-Sport și o nouă versiune NissanConnect

Nissan Micra primește două motoare noi pe benzină de până la 117 cai putere, o cutie de viteze automată Xtronic, o versiune de echipare N-Sport și îmbunătățiri la sistemul de infotainment NissanConnect.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Modele noi

Mitsubishi pregătește un nou rival pentru Ford Fiesta: subcompacta va utiliza aceeași platformă și motoare ca viitorul Renault Clio

Mitsubishi Space Star va fi înlocuit cu un nou model subcompact care va prelua platforma și gama de motoare de pe noul Renault Clio, ca urmare a integrării japonezilor în Alianța Renault-Nissan.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Luni, 22 Mai 2017 | Intern

Nissan Micra revine în România: modelul japonez atacă piața cu un preț de 12.000 de euro.

Nissan a readus modelul Micra pe piața din România. A cincea generație a mașinii de segment B pornește de la 12.000 de euro și este disponibilă cu trei motoare.
Joi, 09 Martie 2017 | GENEVA 2017

Nissan lansează o mașină pentru melomani: Micra Bose Personal Edition vine cu un sistem audio special

Nissan a lansat la Salonul Auto de la Geneva noul Micra Bose Personal Edition, o mașină care dispune de un sistem audio performant și de mai multe elemente de personalizare.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Cel mai important trofeu auto merge în Franța: Peugeot 3008 este Mașina Anului în Europa!

Peugeot 3008 a câștigat la limită trofeul European Car of the Year în 2017, după ce a învins Alfa Romeo Giulia și Mercedes Clasa E.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Premii auto

Care va fi Maşina Anului 2017 în Europa? Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, favoriţii listei de 7 finalişti

Organizatorii concursului Maşina Anului 2017 au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, însă pe listă este şi Toyota C-HR.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | General

Proprietatea devine un moft: Nissan Micra va putea fi cumpărat în grup cu o plată lunară în funcţie de gradul de utilizare

Noua generaţie Nissan Micra va putea fi achiziţionată şi în cadrul unor grupuri de șoferi care să folosească maşina doar atunci când au nevoie de ea şi să plătească în funcţie de gradul de utilizare.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | General

Nissan Note nu va mai fi vândut în Europa: japonezii pariază totul pe noua generaţie Micra pentru creşterea vânzărilor

Nissan schimbă strategia în segmentul B: Note va ieşi din oferta europeană a producătorului, iar golul lăsat va fi acoperit de noua generaţie a lui Micra.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | Industrie

Corespondență de la Paris: E avalanșă de electrice. Dar dieselul nu moare, ci se transformă

La Salonul Auto de la Paris totul se învârte în jurul electricităţii, însă dezbaterea în privinţa viitorului motoarelor diesel este departe de a se încheia, mai ales după ce Nissan a reintrodus acest tip de propulsie pe noua generaţie Micra.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Noua generaţie Nissan Micra se dezvăluie în două teasere: subcompacta primeşte un design modern şi concurează cu Dacia Sandero şi Ford Ka+

Nissan a publicat două imagini teaser cu noua generaţie a modelului subcompact Micra, cu care constructorul japonez speră să câştige o parte dintre clienţii lui Dacia Sandero, Ford Ka+ sau Citroen C3.
Joi, 23 Iulie 2015 | Modele noi

Nissan Micra primește o nouă generație în 2016 și promite mai mult spațiu și materiale mai bune

Nissan se pregătește să-l înlocuiască pe Micra, iar următorul model, inspirat din conceptul Sway, promite mai mult spațiu și un interior cu materiale de calitate superioară.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

GENEVA 2015 LIVE: Nissan Sway și gama de performanță Nismo au emanat sportivitate la standul japonez

Spre deosebire de celelalte saloane auto europene, în cadrul cărora s-a preocupat de reînnoirea gamei, Nissan a mizat la Geneva pe o ofensivă sportivă. Gama Nismo și-a expus vârfurile de lance, însă atenția a fost captată de conceptul Sway.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.

Tag-uri similare

Nissan, Geneva 2010, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, poze Nissan, vanzari Nissan, Micra, platforma, generatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru