Nissan Navara

Marti, 08 Iunie 2021 | Industrie

Nissan Navara va fi scos din producție în decembrie: vânzările vor înceta pe parcursul lui 2022

Nissan a anunțat că pick-up-ul Navara nu va mai fi disponibil în Europa din 2022, după ce producția va fi oprită în cadrul fabricii din Barcelona.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Nissan Navara primește o serie de îmbunătățiri: motor diesel de 2.3 litri mai performant și sistem de infotainment NissanConnect

Nissan Navara a primit câteva îmbunătățiri, printre care se numără un câștig de 3 CP pentru motorul diesel de 2.3 litri și introducerea sistemului de infotainment NissanConnect.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen ia Mercedes Clasa X peste picior: "Este foarte dificil să deghizezi un Nissan Navara"

Oficialii Volkswagen au glumit pe seama noului pick-up premium Mercedes Clasa X, despre care afirmă că este doar o copie a modelului Nissan Navara.
Joi, 20 Iulie 2017 | General

Mercedes explică utilizarea platformei lui Navara pentru Clasa X: "Timpul de dezvoltare a fost scurt, iar prețul trebuie să fie atractiv"

Mercedes susține că timpul scurt avut la dispoziție și necesitatea unui preț competitiv au determinat ca noul pick-up Clasa X să împrumute platforma și o parte din tehnologiile disponibile pe Nissan Navara.
Luni, 15 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up perfect nu există. Dar îl construim noi din cele mai bune părți ale lui Hilux, Navara și Ranger

După cinci zile de Pick-up Maraton alături de Ford Ranger, Nissan Navara și Toyota Hilux, am aflat care mașină a consumat cel mai puțin și am construit pick-up-ul perfect din "bucățile" celor trei mașini din expediția noastră
Sambata, 13 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Final de Pick-up Maraton Moldova: de la un conac părăsit la Arcul de Triumf din Chișinău

În ultima zi a maratonului nostru am descoperit un vechi conac rusesc, am vizitat un fel de palat Shoenbrunn al Moldovei și am încheiat expediția în fața Arcului de Triumf din Chișinău.
Vineri, 12 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 4 din Pick-up Maraton Moldova: acces interzis în Transnistria, cramele moldovenești și autostrada populată cu vaci

Ziua de astăzi ne-a adus contactul cu Transnistria și prima dezamăgire majoră. Ne-am înecat însă amarul în cramele moldovenești.
Joi, 11 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 3 în Pick-up Maraton Moldova: "elefantul" de la Butești și off-road pe al doilea vârf din Moldova

A fost o nouă zi de pomină în #pickupmaraton2017. Am făcut cunoștință cu elefantul din Butești și am escaladat al doilea cel mai înalt vârf al Moldovei.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Ziua 2 în Pick-up Maraton Moldova: un buncăr secret al URSS, cetatea lui Ștefan cel Mare și hotarul de la Nistru

Și ieri a fost o zi plină în #pickupmaraton2017. Am vizitat un buncăr secret ridicat de URSS în 1985 și am ajuns la cetatea lui Ștefan cel Mare.
Marti, 09 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up Maraton Moldova: Prima zi de expediție, primele traversări prin apă, o fabrică de mozarella și o mașină scoasă din șanț

Prima zi de expediție adevărată în #pickupmaraton2017 a fost una foarte plină. Am văzut cum se face mozarella în Republica Moldova, am salvat o mașină ajunsă într-un șanț și am traversat cu succes un râu.
Luni, 08 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Începe Pick-up Maraton Moldova. Ieri am scos la încălzire cele trei pick-up-uri care au speriat Estul

Expediția noastră în Republica Moldova a început cu o încălzire prin Orheiul Vechi. Am ajuns într-un Viscri moldovenesc și apoi în tribunele unui stadion uriaș, construit acum câteva milioane de ani.
Joi, 04 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Pick-up Maraton Moldova: Prologul unei expediții dincolo de Prut cu Ranger, Navara și Hilux

Automarket dă startul unei expediții în Republica Moldova cu trei dintre cele mai populare pick-up-uri ale momentului. Cu Ford Ranger, Toyota Hilux și Nissan Navara vom explora țara vecină într-un proiect internațional.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Mai 2017 | Pick-up Maraton Moldova 2017

Prezentare: Navara, cărăușul pur-sânge din gama Nissan

Cunoscută în special pentru SUV-urile și crossoverele din gamă, marca Nissan oferă un pick-up adevărat care în 2016 a primit o nouă generație. Faceți cunoștință cu Navara.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Modele noi

Eroul situațiilor de urgență: Nissan Navara EnGuard poate ajunge oriunde și vine la pachet cu o dronă

Nissan a dezvăluit Navara EnGuard, o variantă extremă a actualului pick-up. Modelul poate ajunge în zone în care accesul este extrem de dificil.
Vineri, 01 Iulie 2016 | Modele noi

Afaceri de familie: Renault lansează Alaskan, un pick-up înrudit cu Nissan Navara

Renault a lansat oficial un pick-up global care se numește Alaskan. Modelul a fost construit pe platforma lui Nissan Navara și va fi disponibil în aproape toate colțurile lumii, implicit în Europa.
Miercuri, 30 Martie 2016 | Tuning

Nissan Navara se transformă într-un supercar de 800 de cai putere dacă ai 200.000 de euro

Nissan Navara poate atinge chiar și 320 de km/h. Asta dacă îi aplici un motor V6 de 3.8 litri, împrumutat de la Nissan GT-R.
Luni, 24 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Navara: noua generație debutează cu un diesel bi-turbo și scaune create cu ajutorul NASA

Nissan a dezvăluit primele informații și imagini ale noului Navara. Generația așteptată să își facă debutul public în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, vine cu un motor diesel bi-turbo și cu multă tehnologie.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Navara primește o nouă generație în toamnă: iată prima imagine a posteriorului

Nissan a prezentat o nouă imagine teaser al noii generații a lui Navara. Utilitara japonezilor va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat în luna septembrie a anului curent.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Mercedes ar putea dezvolta primul său pick-up premium pe baza lui Nissan Navara

Mercedes va avea nevoie de ajutorul Nissan în dezvoltarea primului său pick-up premium. Constructorul german ar putea folosi chiar platforma lui Navara, alături de motorizările sale cu patru şi şase cilindri.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Navara primeşte o serie de îmbunătăţiri pentru 2015

Nissan a decis să îmbunătăţească versiunea 2015 a actualului Navara. modelul japonez va primi o echipare generoasă şi câteva dotări noi.

Tag-uri similare

Nissan, facelift, Nissan Navara, Navara, Nissan Pathfinder, preturi Nissan, Pathfinder, facelift Nissan, noul Nissan Navara, Nissan Navara facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru