Nissan Qashqai

Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Nissan Qashqai. 5 lucruri esențiale

Automarket a făcut o vizită în secret în Orașul Luminilor, Paris, pentru a face cunoștință cu noul Nissan Qashqai facelift. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale, dar și un video despre noul Nissan Qashqai facelift.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Reportaj

De veghe în lanul de... viță de vie: În căutarea apusului perfect cu Nissan Qashqai e-Power

Am plecat în căutarea unui apus de poveste prin podgoriile dobrogene. Și n-am fost singuri. Am avut alături de noi un soi hibrid, obținut printr-un cupaj inovativ. Este însăși definiția tranziției către modele electrice și sustenabilitate: Nissan Qashqai e-Power.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Fabia, Mercedes-Benz EQS și 0 stele pentru Renault Zoe facelift

EuroNCAP a publicat noi rezultate la testele de siguranță pentru o serie de modele noi. Printre acestea se numără Renault Zoe facelift, BMW iX, Mercedes-Benz EQS, Nissan Qashqai și Skoda Fabia.
Vineri, 23 Iulie 2021 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai în România: start de la 23.000 de euro

Noua generație Nissan Qashqai pornește de la 23.990 de euro în România. SUV-ul nipon este disponibil în cinci niveluri de echipare și, momentan, alături de motorul de 1.3 litri benzină, micro hibrid, în versiuni de 138 și 156 de cai putere.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Industrie

Nissan a primit peste 10.000 de comenzi pentru noul Qashqai în Europa

Nissan anunță că noua generație Qashqai a înregistrat până acum peste 10.000 de comenzi pe plan european, de la prezentarea oficială din luna februarie.
Marti, 22 Iunie 2021 | Feature

Cu Nissan Qashqai la Cetatea Enisala: am găsit 5 motive pentru care 40% din clienții actuali rămân fideli SUV-ului

Potrivit unui studiu, 40% dintre clienții lui Nissan Qashqai ar opta pentru aceeași mașină. Am căutat cinci motive pentru acest grad de fidelitate într-o călătorie cu Nissan Qashqai până la Cetatea Enisala.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Noul Nissan X-Trail: prima imagine și primele informații ale SUV-ului cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit o primă imagine cu a patra generație a modelului X-Trail. Acesta ar urma să păstreze configurația cu 7 locuri și să profite de noul motor E-Power.
Luni, 22 Februarie 2021 | Interviu

INTERVIU: Nissan Qashqai E-Power este un hibrid, nu o mașină electrică, așa cum se promova în trecut Opel Ampera

Într-un interviu cu un oficial Nissan am lămurit cum va fi vândut noul Nissan Qashqai E-Power, versiunea care folosește exclusiv un motor electric pentru propulsie și unul pe benzină drept generator.
Vineri, 19 Februarie 2021 | Interviu

INTERVIU: Noul Nissan Qashqai este mai rafinat decât VW Tiguan și oferă cel mai mare Head-Up Display din segment

Am avut ocazia de a sta de vorbă cu Marco Fioravanti, vicepreședintele departamentului de produs Nissan Europa. Am aflat multe informații despre proaspăt lansatul Nissan Qashqai.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Modele noi

Detalii despre noua generație Nissan Qashqai: motorizări mild-hybrid de 140 și 158 CP

Nissan anunță detalii tehnice cu privire la noua generație Qashqai. Cele două versiuni mild-hybrid, bazate pe motorul de 1.3 litri, vor oferi 140 sau 158 de cai putere. Varianta cu sistemul e-Power și motorul de 1.5 litri va dezvolta 190 CP.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Nissan Qashqai: instrumentar digital de bord de 12.3 inch și sistem de infotainment de 9 inch

Nissan publicat primele imagini cu interiorul noii generații Qashqai. SUV-ul va primi un instrumentar de bord digital de 12.3 inch, un Head-up Display de 10.8 inch și un sistem de infotainment de 9 inch cu suport pentru Android Auto și Apple CarPlay.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Nissan Qashqai: SUV-ul renunță la diesel, dar va avea versiune cu sistem e-Power și motorizări mild-hybrid

Nissan a publicat imagini sub camuflaj cu noua generație Qashqai, care va avea două motorizări mild-hybrid și o versiune e-Power cu motor electric și baterie alimentată de la un motor pe benzină. Nu vor exista unități diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Septembrie 2020 | General

Informații neoficiale: Nissan Qashqai va rămâne fără motoare diesel înainte de lansarea noii generații

Nissan a decis să elimine motoarele diesel de pe actualul Qashqai ca urmare a noilor norme de emisii care vor intra în vigoare la 1 ianuarie, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Nissan a amânat cu peste 6 luni startul producției pentru noua generație Qashqai

Nissan a decis să amâne startul producției pentru noua generație Qashqai din octombrie până cel puțin în luna aprilie a anului viitor, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Duminica, 08 Martie 2020 | Industrie

Nissan pregătește producția noului Qashqai la Sunderland: uzina britanică a produs deja 35.000 de unități ale noii generații Juke

Nissan va investi 400 de milioane de lire sterline la fabrica din Sunderland pentru a pregăti intrarea în producție a noului Qashqai, în ciuda temerilor legate de consecințele Brexit. Din octombrie 2019, uzina a început să construiască noul Juke, iar producția a atins 35.000 de unități.
Luni, 17 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitoarea generație Nissan Qashqai: japonezii vor să elimine motorizările diesel și să introducă variante hibrid

Nissan pregătește o nouă generație Qashqai, iar conform unor rapoarte, SUV-ul producătorului nipon ar putea fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris. SUV-ul ar urma să fie disponibil și în versiuni hibrid.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Nissan a lansat o ediție specială pentru Qashqai, X-Trail și Micra: N-Tec aduce noutăți de design și mai multă tehnologie

Nissan Qashqai, X-Trail și Micra au primit o ediție specială N-Tec cu îmbunătățiri de design, tehnologii precum ProPilot și compatibilitate cu Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Industrie

Nissan vrea să renunțe la diesel pe modelul Qashqai: noua generație a SUV-ului, așteptată în 2020 cu versiuni hibride

Nissan vrea să renunțe la motorizările diesel pentru modelul Qashqai, urmând să se concentreze pe versiunile electrificate, potrivit unor surse din cadrul producătorului. Viitoarea generație a SUV-ului este așteptată în septembrie 2020 cu versiuni hibride.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Nissan Qashqai va avea și versiuni hibrid: SUV-ul compact va debuta în 2020

O nouă generație Nissan Qashqai va fi lansată spre finalul anului viitor. Producătorul nipon promite atât modificări de ordin estetic, cât și îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor de la interior. Gama de motorizări va include și versiuni hibrid.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto Geneva, facelift, TDI, Nissan Qashqai, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru