Norbert Reithofer

Miercuri, 25 Martie 2015 | Industrie

Şeful BMW: "Iniţiativele politice influenţează puternic vânzările de maşini electrice"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, declară că este o legătură clară între susţinerea guvernamentală a vehiculelor electrice şi vânzările acestor modele. Fără sprijinul politicienilor, această categorie de automobile nu va ajunge să fie populară.
Joi, 19 Martie 2015 | Industrie

BMW ar putea pierde prima poziţie în clasamentul vânzărilor pe segmentul premium

Audi ar putea depăşi BMW în clasamentul vânzărilor premium la nivel global în 2015. Şeful mărcii BMW declară că doreşte să păstreze prima poziţie, chiar dacă acesta nu este obiectivul principal al companiei.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Schimbare în conducerea BMW: şeful departamentului de producţie va deveni CEO-ul mărcii

Reprezentanţii BMW au anunţat astăzi o schimbare importantă la conducerea mărcii din Munchen. Norbert Reithofer, actualul CEO, va fi înlocuit anul viitor de Harald Krüger, şeful departamentului de producţie al mărcii.
Luni, 31 Martie 2014 | Modele noi

BMW X7, confirmat oficial

BMW a anunţat că va produce şi un frate mai mare al lui X5. El va avea 7 locuri, va fi produs la uzina din Spartanburg, Statele Unite, şi se va numi X7.
Marti, 19 Martie 2013 | Economic

Şeful BMW: ”Privim cu optimism şi prudenţă evoluţia vânzărilor în 2013”

BMW preferă să manifeste prudenţă faţă de evoluţia pieţei auto în 2013, dar nu îşi ascunde intenţia de a obţine vânzări în creştere cu 8 până la 10 procente.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Economic

BMW estimează că va vinde 2 milioane de maşini în 2016

BMW estimeazsă că va reuşi să vândă 2 milioane de maşini până în 2016, cu patru ani mai devreme decât estimase iniţial. În primele luni ale lui 2012, BMW a înregistrat din nou o creştere istorică.
Joi, 22 Septembrie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW a confirmat producţia lui X4

BMW va duce mai departe specializarea sa în dezvoltarea SUV-urilor coupe cu un nou model, mai mic decât X6. Este vorba despre mult anticipatul X4, dezvoltat pe platforma actualului X3.
Marti, 06 Septembrie 2011 | Modele noi

BMW: "Electricul i3 va costa mai puţin de 40.000 de euro"

"Noul BMW i3 va costa mai puţin decât Seria 5". Afirmaţia îi aparţine şefului BMW, care sugerează că modelul electric nu va depăşi pragul de 40.000 de euro.
Vineri, 21 Mai 2010 | Modele noi

BMW ar putea crea un succesor al lui Z8: Z Spyder Stradale

Proiectul de vis al lui Norbert Reithofer, un succesor al lui Z8 intitulat Z Spyder Stradale, ar putea fi prezentat în versiune concept la Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor, versiunea de producţie având şanse să debuteze în 2014.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Industrie

BMW: "Comenzile pentru Seria 5 au depăşit ţintele noastre de vânzări"

Şefii BMW sunt impresionaţi de rezultatele prezentate de noul Seria 5, modelul reuşind să înregistreze un număr ridicat de comenzi, care a depăşit aşteptările de vânzări ale constructorului bavarez.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

STUDIU: 80% din proprietarii de BMW Seria 1 cred ca masina lor are tractiune fata

Seful BMW a incercat sa linisteasca fanii marcii prin dezvaluirea rezultatelor unui sondaj care releva faptul ca 80% din proprietarii de Seria 1 aveau impresia ca modelul are tractiune fata.
Joi, 20 August 2009 | Intern

Campania "Joy is BMW" a venit si in Romania

O noua campanie publicitara marca BMW s-a lansat astazi si in Romania. Sub sloganul "Bucuria este BMW", campania isi indreapta atentia asupra sentimentului de bucurie pe care ti-l ofera un model BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Februarie 2009 | General

De ce a demisionat Chris Bangle de la BMW?

Demisia lui Chris Bangle de la BMW a pus capat unei ere in cadrul grupului german. Demisia celebrului designer se leaga, se pare, de "Project i".

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mini, design, Smart, Rolls-Royce, BMW Seria 1, Seria 1, campanie, Norbert Reithofer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru