Norme emisii

Luni, 20 Noiembrie 2023 | Industrie

STUDIU: Australia, Rusia, Turcia, Africa de Sud și India ar putea ajunge "gropi de gunoi" pentru mașinile poluante

Potrivit unui studiu recent, Australia, Rusia, Turcia, Africa de Sud și India ar putea ajunge "gropi de gunoi" pentru mașinile poluante.
Joi, 24 Iunie 2021 | Industrie

Noile norme UE privind reducerea emisiilor ar putea însemna dispariția mașinilor diesel și pe benzină

UE va prezenta în data de 14 iulie noile propuneri privind reducerea emisiilor de CO2 în industria auto, moment așteptat să dea naștere la dezbateri aprinse între autorități, producători și țările membre ale Uniunii.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Industrie

Volkswagen așteaptă o amendă de la UE pentru nerespectarea normelor de emisii: “Am pus deoparte câteva sute de milioane”

Grupul Volkswagen se așteaptă să fie amendat de Uniunea Europeană pentru că nu va reuși să respecte normele de emisii ce intră în vigoare în 2021, întrucât vânzările electricului ID.3 au fost periclitate de problemele software. “Am pus deoparte câteva sute de milioane,” a declarat directorul financiar al producătorului german.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover: “Ne așteptăm la o amendă de 90 de milioane de lire sterline pentru nerespectarea normelor de emisii”

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că se așteaptă să primească o amendă de 90 de milioane de lire sterline din partea autorităților europene pentru că nu va putea respecta normele de emisii ce vor intra în vigoare în 2021.
Marti, 16 Mai 2017 | Mediu

Emisii în trafic real: doar 14 mașini diesel vândute în Europa respectă normele Euro6

Organizația britanică Emissions Analytics a publicat rezultatele unui test complex în care emisiile majorității modelelor cu motoare diesel au fost analizate în trafic real. Rezultat: doar 14 mașini respectă normele obligatorii Euro 6 atunci când le scoți din laborator.

Tag-uri similare

emisii, emisii diesel, euro, norme emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru