Noua generatie defender

Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Teaser cu noua generație Land Rover Defender: modelul va fi prezentat pe 10 septembrie, la Frankfurt

Land Rover a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Defender. Constructorul a anunțat că noul model va fi prezentat oficial pe 10 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: modelul britanicilor debutează în cursul anului curent

Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Cea mai recentă sesiune s-a desfășurat în Rezervația Borana din Kenya, iar modelul britanic a fost utilizat pentru monitorizarea animalelor sălbatice. Noul Defender va fi prezentat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a publicat imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: prototipurile au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru 2020. Noul Defender va fi asamblat în uzina din Nitra, Slovacia.
Joi, 14 Februarie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender: prima imagine cu interiorul, "scăpată" pe internet

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată până la finalul anului curent. Modelul va păstra o parte din designul exterior cu care ne-am obișnuit, însă va integra un interior modern. Prima fotografie neoficială cu habitaclul lui Defender a fost "scăpată" pe internet.

Tag-uri similare

Land Rover Defender, Defender, noul Defender, noua generatie defender
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru