Noul Defender

Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Land Rover Defender: modelul britanic pornește de la peste 53.000 de euro

Noul Land Rover Defender are un preț de pornire pe piața din România de 53.193 de euro. Clienții vor putea opta pentru versiunile Defender 90 și Defender 110, iar britanicii propun două motorizări diesel și două unități pe benzină.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Land Rover pregătește o versiune de performanță pentru Defender: modelul producătorului britanic va miza pe un motor V8

Land Rover Defender va primi o versiune de performanță, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice. Noua variantă va fi lansată spre finalul anului viitor.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Noua generație Land Rover Defender va “juca” în viitorul film cu James Bond: pelicula “No Time To Die” are premiera în 2 aprilie 2020

Land Rover a anunțat că noua generație Defender va primi un rol în viitorul film cu James Bond. Pelicula “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.
Joi, 12 Septembrie 2019 | General

Noul Land Rover Defender este oferit și în versiune Lego: pachetul conține 2.573 de piese și va fi disponibil din 1 octombrie

Specialiștii din cadrul Lego împreună cu o echipă Land Rover au pregătit o surpriză pentru fanii constructorului britanic: o machetă din colecția Lego Technic a noului Defender.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender este aici: motorizări diesel și pe benzină, versiune plug-in hybrid și tehnologii de ultimă generație

Land Rover a prezentat o nouă generație a legendarului Defender. Cu motorizări diesel și pe benzină, dar și o versiune cu încărcare la priză, noul Defender beneficiază de o serie de tehnologii de ultimă generație și promite o experiență interesantă pentru cei care caută off-road adevărat.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanic va fi prezentat la Frankfurt

Land Rover a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Defender. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 10 septembrie la Frankfurt. Comenzile vor fi deschise imediat după lansare, primele livrări fiind programate în prima parte a anului viitor.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover pregătește 5 modele noi în următorii 2 ani: pe listă se află noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace și un nou model Land Rover

Grupul Jaguar Land Rover are un “plan de supraviețuire”, după pierderile uriașe din ultimul timp. JLR vrea să lanseze 5 modele noi în următorii 2 ani, pe listă fiind noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace, precum și un nou model Land Rover.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Fotografii noi din timpul testelor cu noua generație Defender: modelul va fi prezentat în acest an

Land Rover a publicat un nou set de imagini din timpul testelor cu viitoarea generație Defender. Cea mai recentă sesiune a avut loc în Emiratele Arabe Unite alături de specialiștii din cadrul Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: modelul britanicilor debutează în cursul anului curent

Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Cea mai recentă sesiune s-a desfășurat în Rezervația Borana din Kenya, iar modelul britanic a fost utilizat pentru monitorizarea animalelor sălbatice. Noul Defender va fi prezentat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a publicat imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: prototipurile au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru 2020. Noul Defender va fi asamblat în uzina din Nitra, Slovacia.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în toamna acestui an: livrările demarează în 2020

Unul dintre oficialii Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată în toamna acestui an. Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au decis dacă modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau dacă vor organiza un eveniment separat.
Joi, 14 Februarie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender: prima imagine cu interiorul, "scăpată" pe internet

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată până la finalul anului curent. Modelul va păstra o parte din designul exterior cu care ne-am obișnuit, însă va integra un interior modern. Prima fotografie neoficială cu habitaclul lui Defender a fost "scăpată" pe internet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Modele noi

Înarmaţi-vă cu răbdare: noul Land Rover Defender a fost amânat până în 2019

Emblematicul Land Rover Defender va primi o nouă generaţie abia în 2019, cu doi ani mai târziu decât planul iniţial, însă va împrumuta numeroase tehnologii de la un model actual al constructorului britanic.

Tag-uri similare

Land Rover, Land Rover Defender, noul Defender, noul Land Rover Defender
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru