Noul Ford Mustang

Miercuri, 16 August 2023 | Industrie

Noul Ford Mustang: 67% dintre clienți au optat pentru motorul V8

Potrivit celor mai recente informații, 67% dintre clienții care au comandat noua generație Ford Mustang au optat pentru motorul V8. Totodată, 27% au bifat transmisia manuală.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul exemplar al noului Ford Mustang s-a vândut cu peste 450.000 de euro

Primul exemplar al noii generații Ford Mustang s-a vândut la licitație cu peste 450.000 de euro. Este vorba despre un exemplar al versiunii de performanță GT, care a fost vândut în scopuri caritabile.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | General

Record de autonomie cu Ford Mustang 2.3 Ecoboost: 1239 de kilometri cu un singur plin și consum de 4.9 litri

Doi norvegieni au organizat un test de consum cu versiunea 2.3 litri Ecoboost a actualului Mustang. Cu un singur plin de carburant ei au reușit să parcurgă 1249 de kilometri.
Marti, 28 Aprilie 2015 | Modele noi

Noul Ford Mustang V8 atinge 100 de km/h în 4.8 secunde

Noua generaţie Ford Mustang a adunat deja 2200 de comenzi în Europa. Multe dintre ele se datorează performanţelor pe care le promite noul muscle-car american: versiunea V8 atinge 100 de km/h în doar 4.8 secunde.
Luni, 16 Martie 2015 | Modele noi

Prima generaţie a lui Ford Mustang reintră în producţie cu tehnologii moderne sub tutela unei alte companii

Prima generaţie a lui Ford Mustang face un arc peste timp şi primeşte câteva dintre tehnologiile suratelor sale moderne şi poate fi cumpărată de nouă, cu tot cu garanţie, datorită eforturilor unei companii numită Revology Cars.
Luni, 27 Octombrie 2014 | General

Ford va „înmuia” suspensia noului Mustang pentru piaţa europeană

Ford va căuta să facă din Mustang o maşină ceva mai confortabilă la viteze mici, trăsătură gândită exclusiv pentru piaţa din Europa, unde anumite drumuri ar putea pune probleme.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Ford a început producţia modelului Mustang

Uzina Ford din Flat rock Michigan a demarat astăzi producţia noii generaţii Ford Mustang. Modelul american, considerat unul global, va fi distribuit pe 120 de pieţe la nivel mondial.
Marti, 13 Mai 2014 | O lume nebuna

Macheta oficială a lui Ford Mustang a ajuns în spaţiu

Macheta oficială a Ford Mustang, produsă de Revell, a fost trimisă în spaţiu cu un balon meteorologic pentru a sărbători 50 de ani de la lansarea modelului american.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | General

Gest de fair-play: Chevrolet Camaro îi urează „La mulţi ani!” rivalului Ford Mustang

Într-un gest de fair-play din ce în ce mai rar întâlnit în lumea auto, Chevrolet Camaro i-a urat „La mulţi ani!” rivalului său din ultimii 50 de ani, Ford Mustang.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford: "Lansăm Mustang şi în Europa pentru că voi cunoaşteţi mai bine maşina decât americanii"

Ford a decis să aducă noul Mustang şi în Europa pentru că publicul de pe Bătrânul Continent cunoaşte mai bine maşina decât cel american. Există peste 600 de fan cluburi Mustang la nivel mondial, dintre care unul chiar şi în Islanda.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford vrea să "fure" clienţii BMW şi Audi cu versiunile premium Vignale ale viitoarelor sale modele

Ford a profitat de lansarea noului Mustang la Barcelona pentru a comunica intenţiile sale de viitor. Americanii au planuri ambiţioase cu versiunile premium Vignale, dar şi cu maşinile care se vor conduce singure şi vor fi capabile să ocolească obstacolele.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford Mustang - a şasea generaţie este aici

Ford a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului Mustang, în ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio. Muscle-car-ul american, programat să debuteze şi în Europa, se vrea a fi un model global, cu motorizări eficiente şi o suspensie îmbunătăţită.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Debutul noului Ford Mustang va fi difuzat în direct online în 5 decembrie

Noua generaţie a lui Ford Mustang va fi prezentată concomitent în şase locuri de pe Glob. Bill Ford, preşedintele executiv al companiei, va prezenta noul model în cadrul evenimentului "Go Further" din Barcelona, care va fi transmis în direct pe internet.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, modele noi Ford, noutati Ford, noul Ford Mustang, Bill Ford, Ford Mustang 2014, Go Further, Mustang 2014, prezentare Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru