Noul Kia Sportage

Marti, 06 Iulie 2021 | Modele noi

Noua Kia Sportage: diesel nou de 186 CP, urmat de versiuni hibrid și PHEV

Kia a publicat câteva detalii tehnice ale noii generații Sportage. Versiunea dedicată publicului european va debuta în luna septembrie, iar debutul comercial este programat pentru anul curent.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Kia Sportage: versiune plug-in hybrid și debut programat pentru aprilie 2021

Noua generație Kia Sportage va fi prezentată oficial în aprilie 2021, conform unor surse apropiate companiei. SUV-ul va adopta un stil nou de design și va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Kia Sportage: primele imagini cu interiorul și primele detalii tehnice

Kia a dezvăluit noi imagini ale celei de-a patra generații Sportage. Crossoverul sud-coreean vine cu cinci motorizări, cu multă tehnologie și sisteme de siguranță.
Joi, 27 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage: fotografii oficiale cu a patra generație a crossover-ului

Kia a dezvăluit primele imagini oficiale ale nouii generații Sportag. Crossover-ul vine cu o filosofie de design complet nouă.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Kia Sportage a primit o nouă generație: primele imagini neoficiale

Kia Sportage, SUV-ul compact al mărcii din Coreea de Sud, este programat pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, cei de la Korean Car Blog au obținut câteva imagini ale modelului înainte de prezentarea oficială.
Luni, 17 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage primește o nouă generație în toamnă: iată primele schițe ale noului model

Kia a prezentat trei schițe oficiale ale noii generații Sportage. SUV-ul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 30 August 2010 | Intern

ROMÂNIA: Noul Kia Sportage pleacă de la 17.360 de euro

Kia a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Sportage pentru piaţa din România. Crossover-ul coreean pleacă de la 17.360 de euro în versiunea pe benzină 1.6 GSL de 138 de cai putere.
Vineri, 12 Martie 2010 | Video

VIDEO: Faceti cunostinta cu noul Kia Sportage!

Kia a publicat recent o serie de filme de prezentare ale noii generatii Sportage, crossover-ul dezvaluit saptamana trecuta in Europa. Noul model va fi nevoit sa isi asigure aceeasi popularitate ca cea a predecesorului.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Noul Kia Sportage a venit pe lume in Elvetia

Noua generatie a succesului Sportage a fost lansata de cei de la Kia astazi, la Geneva. Modelul se incadreaza de acum in linia de design a constructorului coreean.
Sambata, 16 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Noul Kia Sportage, dezvaluit intr-o serie de schite ale coreenilor

Viitoare generatie a SUV-ului sud-coreean a fost descoperita prin intermediul unor imagini depuse la Oficiul pentru patente al Uniunii Europene.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Kia Sportage, poze Kia, noul Kia Sportage, crossover Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru