Noul m3

Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat noile M3 și M4 Coupe: versiune de bază cu 480 CP și cutie manuală, și variantă Competition cu 510 CP și tracțiune integrală

BMW a publicat primele fotografii și detalii referitoare la noile generații M3 și M4 Coupe. Cele două modele de performanță vor fi echipate cu motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Standard, M3 și M4 Coupe vor avea o cutie manuală cu șase trepte.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: sedanul de performanță va avea versiune Competition cu 510 CP

Noua generație BMW M3 a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Sedanul de performanță ar urma să fie prezentat la finalul anului curent și va fi disponibil în versiuni de 480 CP și 510 CP.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Modele noi

Detalii oficiale despre viitoarea generație BMW M3: motor de 3.0 litri cu până la 510 CP pentru versiunea Competition

Viitoarea generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sedanul de performanță va fi echipat cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP, respectiv 510 CP pe versiunea Competition. Sistemul inteligent M xDrive face parte din oferta nemților.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație BMW M3 va fi disponibilă în trei versiuni: vârful de gamă va oferi circa 500 CP

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar surse apropiate companiei spun că sedanul de performanță va fi oferit în trei versiuni. Din oferta producătorului german nu va lipsi și o variantă cu roți motrice spate și cutie manuală. Vârful de gamă promite circa 500 CP.
Sambata, 01 Decembrie 2018 | Modele noi

Informații noi despre viitorul BMW M3: 470 de cai putere și sistem de tracțiune integrală

Noua generație BMW M3 va fi prezentată în 2019, iar primele informații spun că sedanul de performanță va oferi 470 CP și va putea fi comandat și cu un sistem de tracțiune integrală. Din oferta producătorul german nu va lipsi și o versiune cu roți motrice spate și cutie manuală.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație BMW M3: noul sedan de performanță va fi oferit cu roți motrice spate sau cu tracțiune integrală

Noul BMW M3 va fi prezentat în 2019, iar conform primelor informații, sedanul de performanță va fi oferit atât într-o configurație cu roți motrice spate, cât și împreună cu un sistem de tracțiune integrală. Totodată, transmisia manuală nu dispare din oferta producătorului german.

Tag-uri similare

BMW, M3, BMW M3, noul m3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru