Noul Renault Clio

Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.
Luni, 04 Martie 2019 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Clio: cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre noul model francez

Renault ne-a invitat să vedem noua generație Clio în cadrul unui eveniment secret, desfășurat la Paris. După ce am analizat îndeaproape noul model de clasă mică, am adunat cinci lucruri importante pe care trebuie să le știi despre noul Clio.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Renault Clio, surprinsă în timpul testelor: hatchback-ul va debuta în 2019 cu un interior complet revizuit și tehnologii moderne

Noua generație Renault Clio va fi prezentată la începutul anului viitor. Hatchback-ul constructorului francez va avea un design inspirat de Megane, un interior revizuit și motorizări noi pe benzină. Conform zvonurilor, francezii nu renunță la propulsorul diesel de 1.5 litri.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Industrie

Renault va produce noul Clio în Turcia şi în Franţa

Renault a anunţat că va demara producţia noii generaţii Clio, în ambele variante de caroserie, la două dintre uzinele sale: Flins din Franţa şi Bursa din Turcia.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Renault Clio, în Romania de la 10.200 euro

La doar două săptămâni de la primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Clio, importatorul mărcii pe piaţa din România a publicat şi preţul de pornire al noii subcompacte franţuzeşti.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va avea un motor TCe de 899 cmc şi 90 CP

Cea de-a patra generaţie a lui Clio va fi oferită şi cu un motor TCe cu trei cilindri care va dezvolta 90 CP. Unitatea va înlocui treptat TCe-ul de 1.2 litri şi 100 CP.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Luni, 16 August 2010 | Autoipoteze

Prima imagine care anunţă viitoarea generaţie Renault Clio 4

Cea de a patra generaţie a modelului francez Clio este anticipată de o imagine neoficială publicată astăzi pe internet. Subcompactul este aşteptat să debuteze pe stradă abia la sfârşitul anului viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru