Noutati Fiat

Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Modele noi

Fiat 124 Spider, fratele italian al lui Mazda MX-5, se prezintă în fața publicului american

Fiat a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles modelul 124 Spider. Vorbim despre varianta italiană a lui Mazda MX-5, care este oferită în SUA cu o motorizare 1.4 Turbo de 160 CP. Europenii vor primi un motor de 140 CP.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Modele noi

Fiat Tipo: aceasta este noua berlină compactă italiană

Fiat a anunțat numele sub care va comercializa noua sa berlină compactă. Noul model al italienilor se numește Tipo și debutează pe piață în 2016.
Marti, 06 Octombrie 2015 | General

Lupte de gherilă în Europa: Fiat şi Ford le oferă în Italia până la 1.500 de euro celor care renunţă la actualul lor Volkswagen

Fiat Chrysler Automobiles și Ford au demarat campanii de atragere a clienților Volkswagen din Italia. Concernul italo american oferă o bonificație de până la 1.500 de euro dacă un client renunță la un Volkswagen în favoarea unui model din portofoliul său, în timp ce Ford oferă până la 750 de euro.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Intern

Fiat a demarat primul program gratuit de car sharing pentru studenții români: Fiat Likes U

Fiat le oferă studenților de la Universitatea Politehnica din București primul program gratuit de car sharing din România. Inițiativa Fiat Likes U face parte dintr-un proiect la nivel european derulat de companie.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles: "Noi respectăm normele legale de emisii și n-am trișat niciodată"

Reprezentanții Fiat Chrysler Automobiles s-au delimitat de scandalul Dieselgate și au anunțat că vehiculele vândute de ei respectă toate normele legale pe piețele pe care sunt vândute.
Joi, 13 August 2015 | Autoipoteze

Fiat 500X ar putea primi o variantă de performanță Abarth

Potrivit unor surse din cadrul Fiat, divizia Abarth ar putea pregăti o variantă de performanță a lui 500X. Sursele citate anunță o motorizare de 200 CP pentru crossoverul italian.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Modele noi

Fiat 500 facelift: schimbări minore la exterior și un interior modificat serios

La opt ani de la debutul pe piață al actualei generații, Fiat a operat un facelift în gama 500 și 500C. Modificările estetice sunt subtile, la fel cum este și cazul schimbărilor de la interior.
Vineri, 08 Mai 2015 | Modele noi

Fiat lansează urmaşul lui Linea la sfârşitul lunii mai - primul teaser oficial

Italienii de la Fiat vor prezenta succesorul lui Linea la finalul lunii mai. Aceştia au publicat o imagine teaser a viitoarei berline compacte din gamă.
Miercuri, 04 Martie 2015 | Modele noi

Fiat 124 a fost confirmat oficial drept numele variantei italiene a lui Mazda MX-5

Sergio Marchionne a confirmat la Salonul Auto de la Geneva faptul că marca Fiat va comercializa varianta italiană a lui Mazda MX-5 sub numele de 124.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Fiat Doblo Trekking, varianta Cross a modelului, debutează în martie

Fiat a dezvoltat o variantă Trekking a lui Doblo, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Lansarea comercială a acestei variante este programtă în a doua parte a anului curent.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

Fiat Doblo a primit un facelift

Gama Fiat Doblo a fost împrospătată printr-un facelift la cinci ani de la lansarea generaţiei actuale. Modelul va fi disponibil comercial începând cu primăvara anului viitor.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Fiat Bravo primeşte în 2016 un succesor construit în Turcia

Tofas, joint-venture-ul FIat din Turcia, va investi un miliard de dolari în dezvoltarea unui succesor al lui Bravo, care va fi oferit în versiuni hatcback, berlină şi break pe piaţa din Europa. Debutul este programat pentru anul 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Octombrie 2014 | Autoipoteze

Fiat 500X ar putea deveni noul membru al gamei Abarth

Şeful departamentului european de design al concernului Fiat Chrysler Automobiles a sugerat posibilitatea dezvoltării unei versiuni Abarth a lui 500X.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat opreşte temporar producţia lui Panda

După ce a anunţat oprirea temporară a producţiei lui 500L, Fiat anunţă că va opera o măsură similară şi pentru Panda, din acelaşi motiv: vânzările slabe.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat 500L: producţia crossoverului a fost oprită temporar din cauza vânzărilor slabe

Fabrica Fiat din Serbia a oprit temporar producţia lui 500L pentru a evita formarea stocurilor. Uzina din Kragujevac a redus cadenţa acestui model încă din vara lui 2013 pentru a adapta producţia la cererea slabă înregistrată pentru monovolumul italienilor.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Reuters: Fiat investeşte 770 milioane de dolari în Polonia

Cei de la Reuters spun că Fiat va investi 770 de milioane de dolari în fabricile sale din Polonia în vederea modernizării acestora pentru producţia succesorului lui Grande Punto.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

Fiat 500X, viitorul crossover al mărcii, îşi prezintă caroseria

Italienii de la Fiat au prezentat primele imagini ale caroseriei lui 500X pe linia de asamblare. Versiunea de serie a modelului este aşteptată să debuteze în cursul anului curent.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Fiat 500X, viitorul crossover al italienilor, deconspirat de schiţele de patent

Fiat se pregăteşte să lanseze un SUV de segment B, inspriat de modelul 500. Acsta se va numi 500X, iar primele imagini ale schiţelor sale au ajuns pe internet la scurtă vreme de la înaintarea documentelor necesare pentru un patent de design.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Industrie

Achiziţia Chrysler s-a încheiat. Americanii au devenit oficial o subsidiară a Grupului Fiat

Grupul Fiat a finalizat procedurile de achiziţie ale concernului Chrysler. Alianţa dintre cei doi producători a început în urmă cu cinci ani.

Tag-uri similare

Fiat, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, modele noi Fiat, noutati Fiat, Multijet, Fiat Punto, Twinair
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru