Noutati Mercedes

Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL facelift: o față nouă și cutie automată cu nouă trepte pentru roadsterul german

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes-Benz SL facelift au fost publicate pe internet înaintea dezvelirii de la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum anticipa și primul teaser, roadsterul german are o față nouă și se bucură de mai multe schimbări.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes: "Noua gamă Maybach vinde într-o lună mai mult decât vechiul model într-un an"

Varianta Maybach a lui Mercedes-Benz S-Klasse se dovedește mai populară decât marca defunctă a concernului Daimler. În China, Mercedes a vândut mai multe versiuni Maybach într-o lună decât a vândut Maybach-uri într-un an.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz actualizează gama Citan: start-stop în standard, diesel-uri Euro 6 şi noi opţionale

Mercedes-Benz a operat câteva îmbunătăţiri în gama Citan, aplicabile tuturor modelelor livrate după 1 iunie 2015. Printre altele, toate motorizările respectă norma Euro 6, au Start-Stop în standard şi 20 Nm în plus.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLC Coupé - prima schiţă a viitorului rival al lui BMW X4

Mercedes-Benz a prezentat prima schiţă oficială a lui GLC Coupe, frate mai mic al lui GLE şi rivalul direct al lui BMW X4.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Mercedes a prezentat la Detroit modelul C450 AMG Sport în variantele de caroserie berlină şi break. Modelul este competitorul direct al lui Audi S4 şi BMW 335i şi dezvoltă 362 CP.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz schimbă denumirile unor modele şi versiuni: CDI devine "d" şi GLK devine GLC

Mercedes-Benz a anunţat noua strategie după care îşi va denumi modelele. În timp ce modelele care au numele dintr-o singură literă şi-l păstrează, toate SUV-urile devin GL, coupe-urile CL şi roadsterele SL. Fiecărei categorii în parte îi revine apoi un sufix.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | Concepte

Mercedes-Benz G Code Concept, studiul de design care prefigurează un potenţial crossover de segment B

Mercedes-Benz a publicat primele imagini şi informaţii ale lui G Code Concept, un studiu de design care prezintă posibilitatea unui crossover mai mic decât A-Klasse.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz G-Klasse Edition 35, o ediţie specială în loc de tort aniversar pentru legendarul off-roader

Mercedes-Benz a decis să aniverseze 35 de ani de la lansarea lui G-Klasse printr-o ediţie specială numită Edition 35. Aceasta este disponibilă pentru versiunile G350 BlueTec şi G500 şi implică anumite pachete de echipamente şi ornamente în plus faţă de modelul standard.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes AMG GT, succesorul lui SLS AMG

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul AMG GT, succesorul lui SLS AMG. Acesta renunţă la motorizarea aspirată în favoarea unui V8 supraalimentat, oferit în două versiuni de putere: 462 şi 510 CP.
Luni, 25 August 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, programat pentru debut în 15 ianuarie 2015

La mai bine de o lună de la confirmarea oficială a celei de-a doua versiuni de caroserie a lui CLA, un blog specializat în marca din Stuttgart anunţă data de lansare a lui CLA Shooting Brake.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 August 2014 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie a lui Mercedes-Benz A-Klasse va avea versiuni roadster şi coupe

Mercedes-Benz lucrează deja la a patra generaţie a lui A-Klasse, iar aceasta va avea mai multe versiuni de caroserie, printre care se numără şi un coupe şi un roadster, spun nemţii de la Auto Bild.
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz S-Klasse Coupe va primi transmisia 9G-Tronic din ianuarie 2015

Transmisia 9G-Tronic a celor de la Mercedes-Benz va fi disponibilă şi în gama S-Klasse Coupe începând cu ianuarie 2015. Unitatea va fi disponibilă doar în compania motorizării V8 de 455 CP a lui S500, fără tracţiune integrală.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Modele noi

Brabus va construi limuzina Mercedes-Benz S-Klasse Pullmann de 6.4 metri şi o va lansa în martie 2015

Versiunea Pullmann a lui Mercedes-Benz S-Klasse va fi construită, de fapt, de cei de la Brabus, anunţă germanii de la Automobilwoche. Noul model este programat să debuteze la ediţia 2015 a Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz va construi o versiune Pullmann a lui S-Klasse pentru a înlocui gama Maybach

Gama S-Klasse va primi o versiune Pullmann, menită să atragă clienţii cărora li se adresa defuncta gamă Maybach. Potrivit primelor informaţii, un S-Klasse Pullmann va costa aproximativ 730.000 de euro şi va avea patru locuri individuale în spate.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Divizia AMG de la Mercedes-Benz a publicat specificaţiile tehnice ale noului motor V8 twin-turbo de 4.0 litri pe care îl va monta sub capota fratelui mai mic al lui SLS AMG, văzut de unii drept succesorul acestuia.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz G-Klasse va fi cu aproape 380 de kilograme mai uşor

G-Klasse este pe cale să primească o nouă generaţie, iar schimbările care îi vor fi aduse includ numeroase elemente din aluminiu, o suspensie faţă indepedentă şi motorizări mai economice.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse Estate: primele imagini oficiale ale break-ului german

Mercedes-Benz a prezentat astăzi versiunea break a celei de-a patra generaţii a lui C-Klasse, lansată la rândul său anul trecut.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Designerul şef al Mercedes-Benz: "CLA atrage clienţii tineri şi ne aduce cumpărători de la alte mărci"

Mercedes-Benz CLA, coupe-ul cu patru uşi al producătorului german, atrage clienţi mai tineri pentru marca din Stuttgart, iar jumătate dintre ei vin de la alte mărci, spune designerul şef al Mercedes-Benz.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, noutati Mercedes, SLK, Mercedes SLK, concept Mercedes, Mercedes-Benz SLK, Mercedes SLK 250 CDI, 250 CDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru