Noutati Mini

Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Vicepreședintele Mini: "Nu excludem ideea unor modele mai mari decât Clubman"

Clubman, cel mai mare model din oferta actuală Mini, nu va rămâne pentru multă vreme cel mai mare autoturism al britanicilor, anunță englezii de la Autocar.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Mini va lansa un înlocuitor al lui Countryman până la sfârșitul anului 2016

Mini se pregătește să înlocuiască SUV-ul Countryman cu o nouă generație, care promite o schimbare de filozofie pentru cel mai mare model din portofoliul britanicilor.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Mini Superleggera, viitorul rival al lui Mazda MX-5, este așteptat să debuteze în 2019

Englezii de la Mini s-au hotărât să introducă în producție modelul Superleggera după ce au primit numai reacții pozitive de la prezentarea sa de anul trecut. Varianta de serie ajunge în reprezentanțe în 2019.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mini va oferi o variantă entry-level a hatchback-ului său cu cinci uşi: motor de 1.2 litri şi 75 CP

Caroseria hatchback cu cinci uşi din gama Mini va fi oferită în compania unei noi motorizări entry-level, un 1.2 turbo de 75 CP.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mini John Cooper Works: modelul britanic de performanţă anunţă 231 CP şi 0-100 km/h în 6.1 secunde

Primele imagini şi informaţii ale celei mai performante versiuni a noii generaţii Mini Cooper au ieşit la iveală înainte de data oficială de dezvăluire a acestora. Noul Mini John Cooper Works dezvoltă 231 CP şi va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Un nou record pentru cea mai îngustă parcare laterală din lume: spaţiu de 8 centimetri între maşini

Un chinez pe nume Han Yue a reuşit să doboare pentru a doua oară recordul mondial pentru cea mai îngustă parcare. Acesta a parcat lateral un Mini Cooper într-un spaţiu care avea liberi doar opt centimetri în plus faţă de lungimea maşinii.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Mini Rocketman este luat din nou în considerare pentru producţie

Rocketman, cel mai mic model Mini propus după ce Grupul BMW a preluat marca din Oxford, are o nouă şansă la producţie, spun englezii de la Auto Express. Acesta ar putea fi lansat doar dacă britanicii colaborează cu un alt producător.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Mini a produs 3 milioane de unităţi la fabrica din Oxford

Fabrica Mini din Oxford a fabricat trei milioane de unităţi de la momentul intrării în producţie a primului model fabricat sub tutela BMW. Două din cele trei milioane de unităţi produse au fost exportate.
Luni, 25 August 2014 | Intern

Preţuri Mini Cooper 5 uşi în România: noua versiune de caroserie porneşte de la 21.800 euro

Importatorul mărcii Mini în România a anunţat preţurile noii versiuni de caroserie a lui Cooper. Aceasta porneşte de la 21.800 de euro cu TVA inclus pe piaţa internă.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Mini are de acum versiune cu cinci uși: el este cel mai nou model Mini

Mini a prezentat oficial cea de-a doua versiune de caroserie a hatchback-ului său. Pentru prima dată în istoria modelului, stindardul gamei Mini are versiune hatchback cu cinci uşi.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Paceman facelift: imagini şi informaţii oficiale

Englezii de la Mini au restilizat şi fratele de platformă la lui Countryman, modelul Paceman. Modificările aplicate de facelift sunt la fel de subtile ca în cazul lui Countryman.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Countryman a primit un facelift

Englezii de la Mini au prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea restilizată a lui Countryman. Modelul are o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri şi jante noi. În plus, dotările tehnologice au fost îmbogăţite.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Două premiere din partea englezilor de la MINI

Mini a venit cu câteva noutăţi la Salonul Auto de la Geneva, sub forma noii generaţii a hatchback-ului în toate versiunile de motorizare ale acestuia, alături de conceptul care prefigurează viitorul Clubman.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Mini Clubman - versiunea concept a noii generaţii se prezintă

Englezii de la Mini vor aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul care prefigurează viitorul Clubman. Urmând tradiţia, modelul preia partea frontală a hatchback-ului clasic şi urmează o interpretare neconvenţională a designului.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri pentru noua generaţie Mini în România: start de la 20.900 euro

Importatorul Mini în România a anunţat preţurile noului hatchback britanic. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.894 euro cu TVA inclus.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | Modele noi

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Mini a prezentat astăzi cea de-a treia generaţie a hatchback-ului său lansată sub tutela BMW Group. Modelul păstrează designul tradiţional, dar vine cu multă tehnologie BMW şi trei motoare noi, printre care şi unitatea cu trei cilindri de 1.5 litri.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

MINI: "Noua generaţie a hatchback-ului va avea un motor cu trei cilindri în linie"

Până la dezvelirea oficială a noului hatchback de la Mini, primele informaţii tehnice ale modelului au fost publicate pe internet. Principala noutate este un motor de 1.5 litri cu trei cilindri în linie, care livrează 134 CP.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Mini va lansa noul său hatchback pe 18 noiembrie

Englezii de la Mini au decis să lanseze noua generaţie a hatchback-ului lor în ziua în care fondatorul mărcii, Sir Alexander Arnold Constantine Issigonis, ar fi împlinit 107 ani.

Tag-uri similare

Mini, Mini Countryman, modele noi Mini, Countryman, noutati Mini, John Cooper Works, JCW, poze Mini, Mini Countryman JCW, Countryman JCW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru