Noutati Skoda

Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Modele noi

Cristale pe jante și pe siglă pentru o ediție unicat a lui Skoda Superb

Skoda a pregătit un Superb special pentru Săptămâna Modei și a Design-ului din Cehia. Vorbim despre Superb Black Crystal, decorat cu cristale minuscule pe jante și pe sigle.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Dezvăluiri noi în cazul Dieselgate: Skoda anunță că sunt afectate 1.2 milioane de unități echipate cu motoare TDI

Oficialii Skoda au confirmat existența a 1.2 milioane de mașini la nivel global care sunt echipate cu motoare care prezintă sistemul de "păcălire" a testelor de emisii de CO2, titrează Reuters.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Skoda Superb Combi debutează cu un portbagaj de 660 de litri

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Superb Combi. Portbagajul modelului este de 660 de litri şi spaţiul de încărcare poate atinge un volum maxim de 1.950 de litri.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Fabia Monte Carlo, o variantă distinctă a modelului de clasă mică, debutează în martie

Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva varianta Monte Carlo a lui Fabia și Fabia Combi. Aceasta constă într-un pachet estetic interior și exterior, nefiind o variantă sportivă.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Skoda Superb ar putea primi o variantă sportivă care să nu se numească vRS

Skoda va lansa o nouă generaţie a lui Superb în luna februarie, iar reprezentanţii mărcii afirmă că pregătesc şi o variantă mai sportivă. Contrar tradiţiei, aceasta nu va purta denumirea vRS.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Skoda: "2014 va fi primul an din istoria noastre în care vom vinde peste un milion de unităţi"

Skoda se pregăteşte să înregistreze cel mai bun an comercial din istoria sa de 119 ani. Marca din Mlada Boleslav previzionează producţia şi vânzarea a peste un milion de unităţi în 2014.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Motorsport

Skoda Fabia R5, înlocuitorul lui Fabia S2000, se prezintă

Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale lui Fabia R5, versiunea de competiţie a celei de-a treia generaţii Fabia. Modelul înlocuieşte vechiul Fabia S2000 şi va alerga în campionatul WRC 2 începând cu sezonul 2015.
Miercuri, 16 Iulie 2014 | Modele noi

Viitorul Skoda Superb va primi un sistem de propulsie hibrid

Următoarea generaţie a lui Skoda Superb va fi oferită şi în compania unui sistem hibrid, spun englezii de la Auto Express citând surse din cadrul mărcii din Cehia.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Luni, 26 Mai 2014 | General

Skoda Service Award: cea mai bună echipă de servisare vine din România

România a obţinut rezultate excelente la cea de-a patra ediţie a concursului de service derulat în reţeaua Škoda. Premiile pentru "Cel mai bun consilier service", "Cel mai bun reprezentant al importatorului" şi "Cea mai bună echipă" au ajuns în ţară.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Intern

Skoda va sponsoriza trei evenimente sportive în România: Prima Evadare, Skoda Velo Challenge şi Triatlon Challenge Mamaia

Importatorul mărcii Skoda în România a anunţat că va sponsoriza trei evenimente sportive derulate la noi în ţară. Două dintre ele sunt concursuri de ciclism, sport sponsorizat de Skoda la nivel internaţional, în timp ce al treilea este un triatlon care include şi o probă pe bicicletă.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Industrie

Skoda se mândreşte cu cele mai bune rezultate ale primului sfert de an din istorie

Cehii de la Skoda au realizat cel mai bun sfert de an din istoria companiei, reuşind să livreze 247.200 unităţi în primele trei luni ale anului. Rezultatul a fost cumulat cu cea mai bună lună martie din istoria mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Martie 2014 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: 11 milioane de automobile fabricate la Mlada Boleslav

Skoda celebrează producţia a 11 milioane de automobile la fabrica sa centrală, din Mladá Boleslav. Producătorul ceh construieşte automobile în uzina respectivă încă din 1905.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Skoda va fi partenerul oficial al Turului Franţei până în 2018

Cehii de la Skoda au prelungit contractul de parteneriat cu organizatorii Tour de France până în 2018. Sponsorizarea va include şi Turul Spaniei.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Skoda anunţă 14 noutăţi pentru luna martie

Skoda va prezenta 14 exponate la Salonul Auto de la Geneva. Pe lângă noul Octavia Scout şi conceptul VisionC, marca din Cehia anunţă "mai multe surprize".
Marti, 11 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Skoda Octavia Scout, imagini şi informaţii oficiale

Skoda a prezentat primele fotografii oficiale ale lui Octavia Scout. În raport cu versiunea standard, garda la sol a crescut cu 33 de milimetri, iar capacităţile de tractare au crescut cu 25%. Debutul are loc la Geneva.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri Skoda Rapid Spaceback în România: start de la 11.050 euro

Importatorul Skoda în România a publicat pe portalul său preţurile lui Rapid Spaceback. Versiunea de bază, cu motor 1.2 MPI de 75 CP, are un preţ de pornire de 11.050 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 05 Februarie 2014 | Concepte

Skoda VisionC, un nou studiu de design al mărcii din Cehia prefigurează aspectul viitoarelor modele

Skoda se pregăteşte să-şi schimbe din nou limbajul de design. Cehii au prezentat o schiţă a conceptului VisionC, care prefigurează un concept cu acelaşi nume, menit să inspire viitoarele modele ale mărcii.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Modele noi

Şeful Skoda confirmă lansarea unui SUV mare în 2016

Winfried Wahland, şeful mărcii Skoda, a confirmat lansarea unui SUV mare în 2016. Modelul va fi bazat pe cea mai lungă versiune a platformei MQB a concernului Volkswagen şi va fi încadrat sub Touareg.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Modele noi

Skoda Fabia RS nu va primi o nouă generaţie

Reprezentanţii Skoda spun că noua generaţie a lui Fabia nu va avea o versiune RS. Modelul de performanţă nu va primi succesor din cauza vânzărilor slabe realizate de generaţia actuală.

Tag-uri similare

noutati Skoda, vanzari Skoda, modele noi Seat, noutati Seat, vanzari Seat, preturi Seat, pretui Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru