Noutati Toyota

Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Toyota pregătește un facelift pentru GT86: modificări la suspensie, motor și estetică

GT86, modelul sport al mărcii Toyota, se pregătește de un facelift. Restilizarea nu îi va aduce motoare turbo, dar coupe-ul nipon va avea o suspensie nouă, modificări estetice și câteva schimbări la propulsor.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Supra se întoarce: în 2016 va fi prezentat conceptul unui model sport mai performant decât un Porsche 911

Oficialii Toyota au confirmat succesorul lui Supra și promit peformanțe dinamice superioare celor asigurate de Porsche 911. Conceptul care prefigurează viitorul Supra va fi expus în 2016.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Intern

Noile Toyota Avensis şi Auris facelift au preţuri în România: de la 20.250, respectiv 16.400 de euro

Importatorul Toyota în România a anunțat prețurile noilor variante ale lui Avensis și ale lui Auris. În timp ce Auris facelift pleacă de la 16.400 de euro, noua generație Avensis pornește de la 20.250 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Toyota prezintă noua sa platformă globală modulară, TNGA

Toyota a publicat două imagini ale noii sale arhitecturi globale, TNGA. Aceasta este următorul pas în strategia companiei nipone şi acomodează atât modele cu tracţiune faţă, cât şi modele cu tracţiune spate.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Toyota Auris facelift primeşte un nou aspect şi o motorizare 1.2 turbo

Toyota a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva varianta restilizată a lui Auris. În premieră pentru compacta niponă, gama include şi o motorizare 1.2 turbo alimentată cu benzină.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Noul Toyota Avensis: design 100% european şi motoare mai eficiente (Update foto, info)

Noua generaţie Toyota Avensis îşi va face loc în showroom-urile mărcii în cursul acestui an. Primele imagini dezvăluie o maşină mult îmbunătăţită din punct de vedere estetic, iar promisiunile tehnice sunt şi ele interesante.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Toyota C-HR Concept anticipează un SUV mai mic decât RAV4

Toyota aduce la Salonul Auto de la Paris un concept numit C-HR. Acesta este un SUV mai mic decât RAV4, care are un sistem de propulsie hibrid şi o caroserie cu trei uşi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.
Marti, 05 August 2014 | Modele noi

BMW Z4 va primi în 2017 un succesor dezvoltat împreună cu Toyota

Un reprezentant al mărcii BMW a confirmat dezvoltarea unui succesor al lui Z4 în compania japonezilor de la Toyota. Modelul este aşteptat să debuteze în 2017 şi va avea şi motoare cu şase cilindri în linie.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Toyota Aygo în România: noua generaţie a modelului mini pleacă de la 9.200 de euro

Importatorul Toyota în România a anunţat preţurile noii generaţii Aygo. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 9.200 de euro, în timp ce caroseria cu cinci uşi are un preţ de listă de 10.289 euro.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Toyota a amânat lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius pentru 2016

Lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius a fost amânată cu şase luni, spun surse din cadrul mărcii Toyota. Hibridul japonez este aşteptat să debuteze în prima parte a anului 2016.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota s-a răzgândit: GT86 nu va primi o versiune hibridă

În ciuda faptului că unele zvonuri anunţau o versiune hibridă a lui GT86, reprezentanţii Toyota au infirmat lansarea unui asemenea model, un GT86 hibrid nu ar fi reuşit să atragă suficienţi clienţi.
Marti, 27 Mai 2014 | Modele noi

Toyota Yaris facelift: primele imagini şi informaţii oficiale

Toyota a publicat o galerie foto extinsă a lui Yaris facelift, alături de un comunicat în care dezvăluie principalele noutăţi aduse de restilizare în gama sa de subcompacte.
Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

Toyota Verso-S, monovolumul de clasă mică al japonezilor, a primit un facelift

Toyota a aplicat o restilizare în gama Verso-S, pentru a-şi aduce monovolumul de segment B în linie cu noul său limbaj estetic.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.

Tag-uri similare

Toyota, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, modele noi Toyota, Toyota Prius, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, noutati Toyota, Avensis, Prius facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru