Noutati

Joi, 02 Februarie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 6: Apple CarPlay în standard și două ediții speciale noi

Mazda 6, modelul de clasă medie al japonezilor, a primit o serie de îmbunătățiri pentru acest an. Printre noutăți putem aminti de o paletă de culori îmbogățită, echipament mai bun în dotarea standard și chiar două ediții speciale, dintre care una este aniversară.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și faruri cu cristale Swarovski pentru X7

Cu ocazia venirii primăverii, deși ne mai despart câteva luni până la acel moment, constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Spre exemplu, Seria 4 și M4 primesc ansamblul Curved Display.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Honda anunță o serie de noutăți pentru modelul Jazz, inclusiv mai multă putere pentru sistemul hibrid

Constructorul nipon de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Jazz și, implicit, Jazz Crosstar. Printre acestea regăsim și mai multă putere pentru sistemul de propulsie hibrid.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Skoda pregătește noutăți în 2023: facelift pentru Scala și Kamiq, generații noi pentru Superb și Kodiaq

Skoda anunță o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele în 2023. Astfel, modelele Superb și Kodiaq vor primi o generație nouă, iar modelele Scala și Kamiq vor primi un facelift în acest an.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Suzuki Across: ceasuri de bord digitale și ecran central preluate de la Toyota RAV4

Suzuki anunță o serie de noutăți pentru SUV-ul plug-in hybrid Across. Pe listă regăsim ceasurile de bord digitale și ecranul central împrumutate de la Toyota RAV4.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Francezii mai șlefuiesc Perla Coroanei: noutăți pentru DS 4 și versiunea sa hibridă

Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul DS 4. Printre acestea se numără nivelul de echipare Opera, dar și o autonomie cu 13% mai mare pentru versiunea plug-in hybrid.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noutăți Dacia: pat și cort pentru Jogger, logo nou și culori spectaculoase

În cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris, Dacia ne-a arătat cum vei putea instala un pat în Jogger, cum arată noile showroom-uri construite cu mobilier din materiale reciclate și a calculat economia pe care o fac clienții versiunilor cu GPL.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford anunță o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E: capacitate crescută de remorcare

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul cu zero emisii Mustang Mach-E. Printre altele, acesta primește sisteme de asistență actualizate și o capacitate de remorcare crescută.
Joi, 16 Iunie 2022 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Volkswagen ID.4 GTX și ID.5 GTX: scaune încălzite în standard

Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele ID.4 GTX și ID.5 GTX, inclusiv mai multe dotări în standard. Totodată, aflăm că toate modelele din familia ID vor primi o versiune GTX.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Industrie

Noutăți anunțate pentru mai multe modele BMW: motorizări noi și tehnologia Curved Display

Constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru mai multe modele din gamă, inclusiv pentru Seria 2 Active Tourer, Seria 2 Coupe, Seria 4 Gran Coupe, Seria 5, Seria 6 Gran Turismo, X5, X6 și Z4.
Joi, 12 Mai 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda MX-30, inclusiv încărcare mai rapidă

Constructorul japonez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul electric MX-30. La o stație de încărcare rapidă, bateria de 35.5 kWh se încarcă acum mai repede.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Modele noi

Kia anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul: motorul termic cu 204 CP, eliminat

Constructorul asiatic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul. Pe Bătrânul Continent, Soul este comercializat exclusiv în versiunea electrică e-Soul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Martie 2022 | Modele noi

Noutați Volvo: facelift pentru XC40 Recharge și versiune entry-level pentru C40 Recharge

Constructorul suedez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele cu zero emisii C40 Recharge și XC40 Recharge. Acesta din urmă a primit un facelift minor, iar cel dintâi o versiune cu un singur motor electric.
Joi, 10 Februarie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Hyundai Ioniq 5: baterie de 77.4 kWh și camere video în loc de oglinzi laterale

Modelul cu zero emisii Hyundai Ioniq 5 a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o baterie cu capacitate brută mai mare. Totodată, clienții (nu numai cei din Coreea de Sud) pot opta acum pentru oglinzi exterioare digitale.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Noutăți în gama de modele BMW: motor nou pentru Seria 2 și o nouă versiune cu tracțiune integrală pentru Seria 4

Primăvara aduce o serie de noutăți în gama de modele a producătorului din Munchen. Probabil cele mai notabile sunt motorizarea nouă primită de Seria 2 și versiunea 430i xDrive Gran Coupe pe care o vom regăsi în familia Seriei 4.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Jeep Wrangler și Gladiator, inclusiv display mai mare pentru sistemul multimedia

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele Wrangler și Gladiator. Printre acestea regăsim și un display mai mare pentru sistemul multimedia, dar și o cutie de transfer îmbunătățită.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Wrangler în Europa. Disponibil doar în versiune plug-in hybrid

Jeep Wrangler, versiunea dedicată publicului european, a primit o serie de îmbunătățiri. Mai mult, off-road-erul american va putea fi comandat pe Bătrânul Continent numai în versiune plug-in hybrid.
Sambata, 27 Noiembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Toyota Corolla: sistem multimedia nou și ediție specială Trek

Toyota anunță o serie de noutăți pentru Corolla. Modelul de clasă compactă a primit un sistem multimedia îmbunătățit, jante și culori exterioare noi, iar ediția specială Trek va fi disponibilă și în 2022.
Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte versiuni hibride plug-in ale modelelor X5 şi Seria 3

Reprezentanţii BMW au anunţat intenţia de a dezvolta versiuni hibride plug-in ale modelelor principale din gamă. Oficialii mărcii au confirmat deja lansarea versiunilor hibride plug-in ale modelelor X5 şi Seria 3.

Tag-uri similare

Geneva, noutati, premiere, Geneva 2009, Geneva2009
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru