Obiective

Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce urmează să fie dezbătute și votate în această lună.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Peugeot: “Tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, nimeni nu știe cum va evolua”

Șeful Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a declarat că tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, soluția simplă fiind ca fiecare model să fie oferit cu cel puțin o versiune “electrificată”.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Industrie

Producătorii auto critică noile obiective pentru reducerea emisiilor de CO2: “Sunt prea ambițioase și agresive!”

Producătorii auto sunt nemulțumiți de noile obiective anunțate de UE pentru reducerea emisiilor de CO2 și spun că acestea sunt “prea ambițioase și agresive”.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Economic

Producătorii auto trebuie să reducă emisiile de CO2 cu 30% până în 2030: autoritățile europene pregătesc și stimulente pentru vânzarea mașinilor electrice

Comisia Europeană a anunțat o propunere legislativă prin care producătorii auto trebuie să reducă emisiile de CO2 cu 30% până în 2030. Autoritățile pregătesc și stimulente pentru vânzarea mașinilor electrice.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Industrie

Înainte de noile standarde CO2: 7 țări au cerut Uniunii Europene să impună limite stricte pentru emisiile mașinilor

Șapte țări au cerut Uniunii Europene să impună limite stricte pentru emisiile mașinilor, cu o lună înainte ca autoritățile de la Bruxelles să anunțe noile standarde privind emisiile de CO2.

Tag-uri similare

emisii, UE, Comisia Europeana, CO2, obiective
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru