Octavia

Marti, 09 Aprilie | Industrie

Noua Skoda Octavia facelift a intrat în producție

Skoda a anunțat oficial că a dat startul producției noii Octavia facelift la uzina de la Mlada Boleslav, din Cehia. În a doua jumătate a anului, producția noului model va fi mutată în alt oraș din această țară.
Luni, 25 Martie | Industrie

Skoda sărbătorește 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia

Constructorul ceh de automobile marchează 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia. Ambele au fost prezentate în 1959, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua Skoda Octavia facelift

Skoda a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift. Totodată, aflăm că noua versiune actualizată a compactei cehe va fi lansată în februarie.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzările Skoda au scăzut cu 17% în 2022. Octavia rămâne cel mai popular model al cehilor

Skoda a dezvăluit oficial rezultatele vânzărilor pentru anul 2022. Constructorul ceh a reușit să vândă peste 731.000 de vehicule la nivel mondial, ceea ce reprezintă o scădere de aproape 17%. La fel ca până acum, Octavia a fost cel mai popular model al constructorului ceh.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru modele chinezești și Lucid Air, 4 stele pentru Peugeot 408 și Ford Puma

Specialiștii Euro NCAP au publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste din 2022. Numai 3 din cele 14 modele testate nu au reușit să ia acasă punctajul maxim de 5 stele, printre ele numărându-se și Peugeot 408.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Industrie

Vom avea și Skoda Octavia electrică. Noul model va fi construit de la zero

Potrivit celor mai noi informații, Skoda Octavia va primi o versiune electrică în viitorul apropiat. Noul model ar urma să fie bazat pe o platformă nouă, dedicată și va fi lansat spre sfârșitul deceniului.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Viitoarele generații Skoda Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Octavia va primi și un facelift

Skoda a confirmat că viitoarele generații ale modelelor Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Totodată, actuala generație Octavia urmează să primească un facelift în 2024. Toate modelele vor avea versiuni cu motoare termice și electrice.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut cu 19% în 2020

Skoda a livrat peste un milion de mașini în 2020, pentru al șaptelea an consecutiv, însă cu 19% mai puține față de 2019.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

Skoda a vândut un milion de mașini în 2020: creșteri considerabile pentru Kamiq și Scala

Vânzările Skoda au depășit borna de un milion de unități în 2020, pentru al șaptelea an la rând, în ciuda unei scăderi de 19% față de 2019. Cele mai performante modele din gamă au fost Kamiq și Scala, în timp ce liderul Octavia a pierdut teren.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Industrie

Video. Din culisele Skoda: cum se fabrică noua generație Octavia

Skoda ne arată cum se fabrică noua generație Octavia. Zilnic, la uzina din Mlada Boleslav sunt asamblate 1.150 de unități Octavia.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Luni, 18 Mai 2020 | Tehnologie

Skoda suspendă livrările modelului Octavia: cehii au aceeași problemă software descoperită pe noul Volkswagen Golf

Skoda a suspendat livrările modelului Octavia după ce a fost descoperită o problemă software la nivelul sistemului care permite efectuarea apelurilor de urgență. Problema a fost identificată inițial de Volkswagen pe noul Golf 8.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Februarie 2020 | Industrie

Cehii desfac șampania: Skoda Octavia a ajuns la borna 7 milioane

Skoda a produs 7 milioane de unități Octavia. Povestea celui mai popular model dezvoltat de constructorul din Mlada Boleslav a început în 1959, iar odată cu lansarea generațiilor moderne, Octavia a devenit un adevărat succes pentru producătorul ceh.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea Skoda Octavia RS iV: modelul plug-in hybrid de performanță va avea 245 de cai putere și va debuta la Geneva

Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia RS iV. Primul plug-in hybrid de performanță dezvoltat de constructorul ceh va avea 245 de cai putere și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Octavia RS va avea și versiune plug-in hybrid: prezentarea ar urma să aibă loc în primăvara acestui an

Skoda va oferi o versiune RS și pentru noua generație Octavia. Modelul va fi disponibil cu motorizări diesel și benzină, dar și în versiune plug-in hybrid. Conform surselor, noua generație Octavia RS va fi prezentată în primăvara anului curent.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Skoda a început producția noii generații Octavia: cehii realizează 1.150 de unități pe zi la uzina de la Mlada Boleslav

Skoda a început în această săptămână producția noii generații Octavia la uzina de la Mlada Boleslav cu o cadență de 1.150 de unități pe zi.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Skoda Octavia se prezintă: interior modern și versiuni plug-in hybrid de până la 245 CP cu autonomie electrică de 55 kilometri

Skoda a publicat imagini și detalii tehnice ale noii generații Octavia. Modelul-simbol al mărcii a crescut în dimensiuni, are un interior modern și primește două versiuni plug-in hybrid de până la 245 de cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu interiorul noii generații Skoda Octavia: modelul cehilor va avea, în premieră, un volan cu două spițe

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu interiorul noii generații Octavia. Modelul cehilor va beneficia, în premieră, de un volan cu două spițe. Prezentarea va avea loc în 11 noiembrie.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Poze și informații oficiale referitoare la noua generație Skoda Octavia: dimensiuni mai mari, interior modern și versiuni plug-in hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitoarea generație Octavia. Totodată, cehii vin cu o mulțime de informații referitoare la noul model. Skoda Octavia are dimensiuni mai generoase, un interior mult mai modern și două variante plug-in hybrid cu puteri de până la 245 CP.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Modele noi

O imagine cu noua generație Skoda Octavia, publicată accidental în configuratorul mărcii: prezentarea oficială va avea loc în 11 noiembrie

O imagine cu noua generație Skoda Octavia a fost publicată accidental în configuratorul online al mărcii, chiar dacă prezentarea oficială va avea loc abia în 11 noiembrie.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Opel, Fiat, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru