Oficial

Luni, 27 Martie 2023 | General

OFICIAL: Mașinile noi cu motoare termice vor putea fi vândute și după 2035

Comisia Europeană a ajuns la un acord cu guvernul Germaniei care permite vânzarea de mașini noi cu motoare termice, alimentate cu combustibili sintetici, și după 2035. Informația fost confirmată de către Frans Timmermans, vice-președintele Comisiei Europene.
Vineri, 24 Martie 2023 | Industrie

OFICIAL: SsangYong devine KG Mobility

Constructorul sud-coreean de automobile a confirmat oficial schimbarea sa de identitate. Începând de astăzi, SsangYong Motor devine KG Mobility și marchează începutul unei ere noi pentru producător.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Producția electricului Faraday Future FF 91 va debuta în martie

După o foarte lungă perioadă de incertitudine și amânări, start-up-ul american Faraday Future va începe producția primului său model electric, FF 91, în martie. Startul livrărilor va avea loc în aprilie.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Ferrari publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue

Constructorul italian de automobile publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue. Acesta ar urma să intre în producție în 2022, iar livrările ar putea debuta în 2023.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan și Carlos Ghosn, puși sub acuzare oficial pentru încălcarea legilor financiare: presa japoneză susține că și CEO-ul companiei este acum în atenția procurorilor

Procurorii japonezi i-au pus sub acuzare pe Nissan și pe fostul președinte Carlos Ghosn pentru încălcarea legilor financiare, potrivit presei locale. Totodată, procurorii și-au îndreptat atenția și către CEO-ul Nissan, care ar fi și el responsabil pentru acele nereguli invocate.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: noua generație BMW X5 va fi lansată în acest an

Șeful BMW a anunțat oficial că noua generație BMW X5 va fi lansată până la sfârșitul acestui an, fără să ofere mai multe detalii în acest sens.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Lodgy: preţurile încep de la 9.500 euro

Dacia a prezentat oficial monovolumul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva. Preţurile încep de la 9.500 euro şi vor exista variante atât cu cinci cât şi cu şapte locuri.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Ford Kuga - premieră europeană la Salonul Auto de la Geneva

După ce a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles în versiunea americană botezată Escape, noul Ford Kuga vine oficial în Europa.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Roma va gazdui curse de F1 in viitorul apropiat

Roma a anuntat ca a semnat un contract cu Bernie Ecclestone pentru a gazdui curse de Formula 1, anul de debut urmand sa fie 2012 sau 2013.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Kobayashi a semnat cu Sauber pentru 2010!

Sauber a anuntat oficial ca japonezul Kamui Kobayashi va pilota pentru echipa in sezonul 2010, dupa ce a impresionat la Toyota in ultimele doua curse ale anului.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Video

2xVIDEO: Porsche 911 Sport Classic se prezinta publicului

Porsche a prezentat publicului primele imagini si informatii ale editiei speciale 911 Sport Classic, asteptat sa debuteze peste doua saptamani la Frankfurt.
Vineri, 22 Mai 2009 | Video

VIDEO: Noul Skoda Octavia RS facelift se prezinta

Dupa ce zilele trecute v-am prezentat o galerie foto completa al celei mai puternice versiuni Octavia, revenim astazi si cu un video oficial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Aprilie 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Aston Martin One-77 in "carne si oase"

Asa cum a promis, Aston Martin a prezentat in acest weekend acesta primul sau One-77 in forma finala, in cadrul evenimentului Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Joi, 05 Februarie 2009 | Intern

Dacia: "Imaginile conceptului sunt autentice"

Oficialii Dacia au declarat astazi ca imaginile conceptului pregatit pentru Geneva sunt reale. Acestia au refuzat insa sa vorbeasca despre tipul prototipului.

Tag-uri similare

Porsche, Dacia, Skoda, Sauber, video, Aston Martin, Romania, Concept, supercar, Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru