Oliver Blume

Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Industrie

Porsche lucrează la un nou hypercar. Va intra în producție după 2025

Șeful Porsche confirmă dezvoltarea unui nou hypercar. Chiar și așa, acesta nu va intra în producție mai devreme de 2025, în contextul în care germanii prioritizează o serie de modele cu zero emisii.
Luni, 25 Iulie 2022 | General

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, demisionează. Va fi înlocuit de Oliver Blume, CEO-ul Porsche

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, și-a anunțat demisia din funcție. Acesta va fi înlocuit de către Oliver Blume, actualul șef Porsche, de la 1 septembrie.
Marti, 19 Iulie 2022 | Industrie

Porsche confirmă un SUV electric de dimensiuni mari

Oliver Blume, șeful Porsche, confirmă apariția unui nou SUV cu zero emisii în portofoliul mărcii germane. Cel mai probabil, acesta va fi mai mare decât mult așteptatul Macan electric.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Industrie

Porsche a vândut toată producția Taycan pentru 2021 în doar 6 luni

Porsche a vândut întreaga producție a modelului electric Taycan pentru 2021, respectiv 20.000 de exemplare, în primele 6 luni din acest an.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Posibile schimbări în cadrul Grupului Volkswagen: CEO-ul Porsche ar putea trece la conducerea Volkswagen, iar șeful Skoda ar putea gestiona marca din Stuttgart

Oliver Blume, actualul CEO Porsche, ar urma să preia conducerea Volkswagen, conform unor informații apărute în presa din Germania. În același timp Bernhard Maier, șeful Skoda, ar urma să gestioneze destinul Porsche.
Duminica, 24 Martie 2019 | Industrie

Porsche vrea să evite specula cu mașini de colecție: "Ne gândim să implementăm un sistem de achiziție în rate"

Pentru că mașinile Porsche produse în serie limitată se revând imediat după achiziție cu prețuri de câteva ori mai mari, germanii au o idee care îți propune să elimine specula. Cel puțin pentru o perioadă de timp.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Porsche așteaptă un nou record de vânzări în 2018: “Nu avem nevoie de listarea la bursă ca să creștem”

Porsche nu are nevoie de o listare la bursă pentru a-și finanța creșterea, potrivit CEO-ului Oliver Blume, care se arată încrezător că producătorul german va înregistra un nou record de vânzări în 2018.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche ar putea vinde doar mașini electrice după 2030: “Este absurd să ne gândim acum la dispariția motoarelor tradiționale”

Șeful Porsche, Oliver Blume, a declarat că eliminarea motoarelor cu combustie internă în viitorul apropiat este “absurdă”. În același timp, oficialul susține că investițiile în electromobilitate nu trebuie să fie neglijate. Potrivit acestuia, chiar și modelul 911 ar putea să devină electric până în anul 2030.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Industrie

Porsche a umplut golul lăsat de plecarea lui Matthias Muller în fruntea Grupului Volkswagen

Porsche a ales un nou președinte în locul lui Matthias Muller, plecat să salveze întregul Grup Volkswagen. Omul care va conduce constructorul din Stuttgart se numește Oliver Blume și a răspuns de producția supercarului 918 Spyder.

Tag-uri similare

Matthias Muller, Oliver Blume, Bernhard Maier, Detlev von Platen, șeful Porsche, presedinte Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru