Opel Ampera

Luni, 22 Februarie 2021 | Interviu

INTERVIU: Nissan Qashqai E-Power este un hibrid, nu o mașină electrică, așa cum se promova în trecut Opel Ampera

Într-un interviu cu un oficial Nissan am lămurit cum va fi vândut noul Nissan Qashqai E-Power, versiunea care folosește exclusiv un motor electric pentru propulsie și unul pe benzină drept generator.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Vehiculele Opel care au promovat mobilitatea electrică: de la faimosul Opel Elektro GT până la noul hatchback electric Corsa-e

De-a lungul timpului, Opel a fost unul dintre constructorii care a pregătit concepte, prototipuri și modele de serie electrificate. Prima încercare în această direcție a fost făcută în 1968 prin Kadett B Stir-Lec I. Acesta a fost urmat de faimosul Elektro GT (foto) și de o serie de modele alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Tehnologie

După Chevrolet Volt și Opel Ampera, Nissan este nevoit să facă același compromis: e-Power este un sistem electric cu autonomie extinsă

Nissan e_power este un nou sistem de propulsie electric, care folosește însă și un motor pe benzină pentru a extinde autonomia. Motorul clasic încarcă bateriile atunci când acestea au scăzut sub nivelul critic.
Vineri, 08 Mai 2015 | Feature

Experimentul Ampera: concluzii după traseul Bucureşti-Sinaia şi retur

În ultima zi din cele 18 în care Ampera a fost în garajul nostru am încercat un traseu extraurban de munte pentru a vedea la ce costuri trebuie să te aştepţi. Avem concluzii interesante.
Duminica, 28 Decembrie 2014 | Modele noi

Noua generație Chevrolet Volt va avea un frate crossover care va primi numele Crossvolt

După lansarea din ianuarie a celei de-a doua generații Chevrolet Volt, General Motors vizează lărgirea familiei cu un nou membru: Crossvolt, un crossover care are rolul de a aduce mai mulți clienți pentru modelul american. Nu se știe dacă acesta va fi lansat și în Europa.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt se lansează în 2015. Europa nu se află printre pieţele pe care va fi vândut modelul american

Unul dintre cele mai complexe modele de pe piaţă trece în 2015 printr-o serie de schimbări adânci care va modifica structural şi tehnologic designul şi sistemul de propulsie. Chevrolet Volt nu va mai veni însă în Europa.
Joi, 24 Iulie 2014 | Mediu

Opel renunţă la Ampera, dar va dezvolta un vehicul pur electric până în 2016

Opel a confirmat deja intenţia sa de a renunţa la modelul electric Ampera, dar va continua să activeze în segmentul maşinilor electrice cu un model nou, aşteptat în 2016.
Luni, 21 Iulie 2014 | Industrie

Opel Ampera, pe făraş: germanii vor să renunţe la a doua generaţie a modelului din cauza vânzărilor scăzute

Automotive News anunţă astăzi că germanii de la Opel au renunţat la ideea de a investi într-o a doua generaţie a modelului hibrid-electric Ampera. Cauza: vânzările slabe din ultimii ani.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Intern

Ministrul Mediului a primit un Opel Ampera

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului, Opel a oferit ministrului Attila Korodi un Ampera. Modelul electric va intra astfel în utilizarea Ministerului Mediului.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Reportaj

Test de (in)compatibilitate: România anului 2013 vs. maşinile electrice

Te poţi descurca în anul de graţie 2013 în Bucureşti şi în România dacă îţi cumperi o maşină electrică? Am încercat timp de câteva zile să ne punem în pielea unui posesor al unei astfel de maşini şi am văzut o ţară complet nepotrivită pentru maşinile "verzi".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | Industrie

Chevrolet Volt și-a triplat vânzările în 2012

Chevrolet a anunțat că Volt, modelul său electric cu autonomie extinsă de un motor pe benzină, a reușit să vândă în 2012 de trei ori mai multe exemplare decât în 2011. Volt a câștigat astfel clar lupta cu Nissan Leaf.
Luni, 17 Decembrie 2012 | General

Au fost anunţaţi finaliştii Car of The Year 2013. Ford B-Max, printre pretendenţii la titlu

Organizaţia care decernează premiul Car of The Year 2013 a nominalizat finaliştii. Printre aceştia se numără şi Ford B-Max, modelul produs la uzina din Craiova.
Luni, 16 Iulie 2012 | Intern

Opel Ampera a ajuns în showroom-urile din România

Opel Ampera este disponibil pentru comandă şi pe piaţa din România. Primele unităţi au fost livrate partenerilor Opel din Bucureşti.
Luni, 26 Martie 2012 | General

Opel Ampera a câştigat Raliul Monte Carlo pentru vehicule cu propulsie alternativă

Opel Ampera a câştigat ediţia 2012 a Raliului Monte Carlo - secţiunea vehicule cu propulsie alternativă. Patru exemplare Ampera s-au clasat în Top 10 la categoria "propulsie alternativă".
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Chevrolet Volt/Opel Ampera a obţinut titlul "Maşina anului 2012"

Modelul cu propulsie electrică şi motor termic produs de General Motors şi vândut sub mărcile Chevrolet şi Opel cu numele Volt, respectiv Ampera a obţinut titlul Car of the Year 2012.
Luni, 05 Martie 2012 | Industrie

GM opreşte temporar producţia modelului Chevrolet Volt/Opel Ampera

General Motors a decis să oprească producţia modelului Chevrolet Volt/ Opel Ampera deoarece vânzările slabe au dus la crearea de stocuri.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Mediu

Toyota Prius va face parte din flota "verde" a poliţiei din Berlin

Poliţia din Berlin a anunţat că trei exemplare Toyota Prius vor face parte din flota sa ecologică de maşini, compusă până acum din Opel Ampera, Mitsubishi i-MiEV sau Renault Fluence ZE.

Tag-uri similare

Opel, GM, Chevrolet, General Motors, Chevrolet Volt, Opel Ampera, Ampera, Nick Reilly, Cadillac Converj, EcoFlex
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru