Opel corsa electric

Miercuri, 07 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Opel Corsa va mai primi încă o generație. Noul model va fi exclusiv electric

Mark Adams, șeful de design Opel, a confirmat faptul că modelul subcompact Corsa va mai primi cel puțin încă o generație spre sfârșitul actualului deceniu. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2027 și ar urma să fie exclusiv electric.
Luni, 16 Mai 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Jurnalist vs. Proprietar de Opel Corsa Electric

Am luat la test un Opel e-Corsa și mi-am dat întâlnire cu Andrei, un proprietar de Corsa electric cu 60.000 de kilometri parcurși în doar 2 ani.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Feature

Am văzut pe viu noul Opel Corsa Electric. 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre electrica Opel

Opel ne-a invitat la Russelsheim, în inima fabricii sale, pentru a ne face cunoștință cu noua generație Opel Corsa, prima disponibilă în versiuni pe benzină, diesel sau full-electric.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Acesta este noul Opel Corsa: a șasea generație a modelului de clasă mică, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Opel Corsa va debuta în 4 iunie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum din Franța. Vedeta acestei galerii este versiunea electrică eCorsa.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.

Tag-uri similare

Opel, Opel Corsa, Corsa, noul Opel Corsa, noul Corsa, opel ecorsa, opel corsa electric, corsa electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru