Opel crossland x

Luni, 26 August 2019 | Modele noi

Noutăți în gama Opel Crossland X: motorul pe benzină de 1.2 itri și 130 CP primește cutie de viteze automată cu 6 trepte

Opel a anunțat că versiunea cu motor pe benzină de 1.2 litri și 130 de cai putere a SUV-ului Crossland X poate fi achiziționată și împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | Intern

Noutăți în gama Opel Crossland X: motor diesel de 120 CP și transmisie automată cu 6 trepte. În România, de la 17.500 de euro

Opel introduce în gama Crossland X o nouă motorizare diesel. Cel mai mic SUV dezvoltat de constructorul german poate fi comandat cu un motor de 1.5 litri de 120 CP. În România, versiunea pleacă de la 17.540 de euro.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | General

Noutățile pregătite de Opel în gama X: motoare de 1.5 litri diesel pentru Crossland X și Grandland X și entry-level pe benzină de 120 CP pentru Mokka X

Noile norme de poluare pregătite de autorități au generat o mulțime de "valuri" în industria auto. Opel este unul dintre acei constructori care treptat a pregătit terenul pentru noile norme de poluare, iar acum a venit cu câteva modificări în gamă. Am mers în Germania pentru a afla care sunt îmbunătățirile aduse în gama de SUV-uri.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | General

Sărbătoare în familia PSA: 13 milioane de mașini asamblate în cadrul fabricii Opel din Zaragoza

Grupul PSA are motive de sărbătoare. Uzina Opel din Zaragoza, Spania, a produs 13 milioane de mașini. Fabrica din Zaragoza are circa 5.300 de angajați, iar exemplarul cu numărul 13 milioane este un Opel Crossland X.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Opel Crossland X are priză la clienți: SUV-ul german a ajuns la peste 100.000 de unități vândute în Europa

Opel a dezvăluit că a vândut deja peste 100.000 de unități ale SUV-ului Crossland X și se așteaptă ca modelul să aibă o contribuție majoră la creșterea mărcii în acest an.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 8 modele au primit 5 stele. Printre ele se numără Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Skoda Karoq și Seat Arona

Ultima sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru 8 modele: Volvo XC60, Citroen C3 Aircross, Mitsubishi Eclipse Cross, Opel Crossland X, Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo și Seat Arona.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Modele noi

Opel Crossland X: acum și în versiunea cu GPL

Opel a lansat o versiune care funcționează cu GPL pentru Crossland X. SUV-ul constructorului german mizează pe motorul de 1.2 litri și 81 de cai putere și promite un consum de GPL de 6.9 litri/100 de kilometri.
Joi, 29 Iunie 2017 | Intern

Opel Crossland X: prețuri în România, dotările standard și comparație cu principalii rivali

Opel a anunțat prețurile oficiale pentru noul Crossland X, cel mai mic SUV al său, creat pentru a se bate cu Renault Captur. Germanul vine cu cinci motorizări și doar două niveluri de echipare.
Luni, 22 Mai 2017 | Intern

Prețuri Opel Crossland X în România: SUV-ul german pleacă de la 12.900 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru Crossland X. În România, SUV-ul de segment B pleacă de la puțin peste 12.920 de euro cu TVA.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Modele noi

Opel va avea și un al patrulea SUV în gamă: sosia germană a actualului Peugeot 5008

PSA le va oferi celor de la Opel materialul necesar construirii unui SUV de dimensiuni mai mari. Acesta va prelua tot ce are în prezent Peugeot 5008.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 SUV-uri prezentate la Salonul de la Geneva. Fotografii de la standuri

Alfa Romeo Stelvio și DS7 Crossback se numără printre SUV-urile de referință lansate cu ocazia Salonul Auto de la Geneva din acest an.
Luni, 06 Martie 2017 | Feature

Întâlnire secretă cu noul Opel Crossland X: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cel mai mic SUV al germanilor

Automarket a asistat la debutul noului Opel Crossland X în cadrul unui eveniment organizat la Sofia. Cel mai mic SUV din gama Opel vine cu o serie de trăsături pe care nu le-am fi bănuit la prima vedere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noul Opel Crossland X schimbă tot ce știam despre SUV-urile din Russelsheim: este mai mic decât Mokka X și se bate cu Renault Captur

Opel a dezvăluit astăzi noul Crossland X, un SUV mic, poziționat sub actualul Mokka X. Modelul va fi rivalul lui Renault Captur și Peugeot 2008.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | GENEVA 2017

O nouă imagine a modelului Opel Crossland X trădează asemănările cu Mokka X

Opel a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului Crossland X, SUV-ul său compact care se va duela cu Nissan Qashqai și Volkswagen Tiguan.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | Modele noi

Opel Grandland X: cel mai mare SUV din gama germanilor va fura bucăți din designul lui Astra

Opel va lansa la finele anului viitor un SUV cu șapte locuri, care ar urma să împrumute din designul lui Opel Astra. Țintele lui vor fi Nissan X-Trail și Skoda Kodiaq.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Opel se pregătește de cel mai aglomerat an din istoria sa: 2017 ne va aduce șapte modele noi, printre care Insignia și două SUV-uri

Opel are planuri mari pentru 2017. Constructorul german pregătește o nouă generație a modelului Insignia, încă un SUV mic și un altul compact, rival al lui Nissan Qashqai.

Tag-uri similare

Opel, opel crossland x, Opel Ampera-e, Opel Vivaro, Opel Mokka X, Opel Insignia Sports Tourer, opel insignia grand sport, opel insignia country tourer, opel suv compact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru