Opel Kadett

Joi, 14 Septembrie 2023 | Industrie

Opel marchează 50 de ani de la debutul lui Kadett C

Constructorul din Russelsheim marchează cinci decenii de la debutul unui clasic legendar. Este vorba despre Kadett C, un model care și-a făcut un nume și în motorsport.
Marti, 07 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Strămoșul lui Opel Corsa-e: nemții aniversează 30 de ani de la debutul vehiculului experimental Kadett Impuls I

Vehiculul electric experimental Opel Impuls I aniversează 30 de ani de la debut. Acesta a fost dezvoltat pornind de la Opel Kadett și este considerat de nemți strămoșul actualului Corsa-e.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Reportaj

Trecut și viitor: de la lumânări la Matrix cu LED. O vizită în istoria farurilor Opel

La 120 de ani de la asamblarea primului Opel, constructorul german ne-a invitat să conducem unele dintre modelele care au făcut istorie în gama mărcii germane.
Vineri, 10 Iulie 2015 | General

Opel Kadett B, strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debut

Kadett B, succesorul postbelic al modelului compact de la Opel și strămoșul lui Astra, aniversează 50 de ani de la debutul pe piață.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Feature

Am condus Maşina Timpului: test cu Opel Kadett B (1970)

Opel România ne-a făcut o surpriză de proporţii. Ne-a dat şansa să conducem, timp de câteva zile, un Opel Kadett B restaurat din 1970. Practic, ne-a trimis la redacţie o felie din trecutul auto Opel.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Intern

Opel Kadett B din 1970, restaurat de o familie de pasionaţi din Bucureşti

O familie de pasionaţi ai mărcii Opel a salvat un Kadett B din 1970 de la casare şi l-a restaurat ca la carte. Rezultatul îl vedeţi în imaginile alăturate.
Luni, 01 Februarie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu nou Opel Meriva

Automarket a avut ocazia de a diseca noua generatie Opel Meriva pe masa de operatii a uzinei din Russelsheim. Prezentarea statica a dezvaluit secretele modelului asteptat sa debuteze oficial la Geneva.

Tag-uri similare

Mini Clubman, Opel Zafira, Opel Meriva, Mazda RX-8, Russelsheim, Opel Kadett, Opel Kapitan, Flex Doors, Flex Fix, Flex Rail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru