Opel

Joi, 15 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Opel: versiuni electrice pentru toate modelele, din 2024. Generații noi pentru Crossland și Grandland

Opel a anunțat oficial că va oferi versiuni electrice pentru toate modelele sale din gamă începând de anul viitor. Alături de acest anunț, constructorul german a mai confirmat că succesorii lui Crossland și Grandland vor fi lansați anul viitor și vor primi și câte o versiune electrică.
Miercuri, 07 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Opel Corsa va mai primi încă o generație. Noul model va fi exclusiv electric

Mark Adams, șeful de design Opel, a confirmat faptul că modelul subcompact Corsa va mai primi cel puțin încă o generație spre sfârșitul actualului deceniu. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2027 și ar urma să fie exclusiv electric.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Noul Opel Corsa facelift, primul Opel cu mild-hybrid de 48 de volți. Corsa electric are autonomie mai mare

Opel a dezvăluit oficial noua versiune actualizată pentru sucompacta sa, Corsa. Noul model aduce un design nou în partea din față, grație elementului Opel Vizor. Corsa devine și primul model din istoria mărcii care primește un propulsor mild-hybrid.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Industrie

Au trecut 25 de ani de la debutul lui Opel Astra G

Opel marchează 25 de ani de la prezentarea lui Astra G, a doua generație a celebrului model german. Acesta venea cu un șasiu complet nou, dar și cu o caroserie galvanizată.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Opel Grandland electric, în producție din 2024

Versiunea electrică a lui Opel Grandland va intra pe linia de asamblare a uzinei din Eisenach, Germania, în a doua jumătate a anului 2024. Anunțul a fost făcut de Grupul Stellantis.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Economic

Dacia a depășit Skoda, Opel și Hyundai la numărul de mașini vândute în Europa, în noiembrie

Potrivit celor mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, piața auto din Europa a crescut cu peste 17% în luna noiembrie. Același raport relevă și faptul că Dacia s-a apropiat de 40.000 de mașini vândute în noiembrie la nivelul Uniunii Europene și a reușit să depășească mărci consacrate precum Skoda, Opel și Hyundai.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Actualizări pentru Opel Mokka Electric: mai multă putere și autonomie mai mare cu 20%

Opel a introdus o actualizare importantă pentru versiunea electrică a SUV-ului Mokka. Modelul cu zero emisii primește un nume nou, Mokka Electric, alături de un propulsor mai puternic, de 156 de cai putere și autonomie mărită cu 20%.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Opel Astra Electric: 156 CP și autonomie de 416 kilometri

Opel Astra primește, pentru prima dată, o versiune cu zero emisii, numită simplu Electric. Noul model este disponibil în ambele variante de caroserie, hatchback și Sports Tourer, iar propulsorul oferă 156 de cai putere și o autonomie de 416 kilometri.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Industrie

Moment istoric: Opel a produs exemplarul cu numărul 75 de milioane

Constructorul german de automobile a atins o bornă importantă: producția mașinii cu numărul 75 de milioane. Exemplarul aniversar este un Grandland GSe, asamblat la uzina din Eisenach.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Modele noi

Opel prezintă noul Grandland GSe. Sistem PHEV și 300 de cai putere

Constructorul german de automobile anunță că SUV-ului Grandland va putea fi comandat și într-o versiune sportivă GSe. Aceasta este echipată cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvoltă 300 de cai putere.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Economic

Dacia depășește vânzările Opel, Fiat, Seat și Citroen în Europa, după primele 9 luni

Potrivit celui mai nou raport ACEA, piața auto europeană a crescut cu peste 9% în primele 9 luni față de aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, Dacia a înregistrat o creștere de peste 14% și a reușit să depășească mărci importante ca Opel, Seat, Citroen și Fiat.
Sambata, 15 Octombrie 2022 | Siguranta

Recall Opel Insignia: peste 194.000 de exemplare, rechemate din cauza unei probleme la frâne

Opel a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Insignia. Campania vizează peste 194.000 de exemplare după ce a fost raportată o problemă la frâne.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Opel Astra GSe: sistem plug-in hybrid și 225 de cai putere

Opel a publicat primele imagini și informații despre noua versiune Astra GSe. Disponibilă și în variantă break, sau Sports Tourer, aceasta dispune de 225 de cai putere dezvoltați de un sistem de propulsie plug-in hybrid.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Industrie

Opel reînființează divizia GSe pentru viitoarele modele de performanță electrificate

Opel a anunțat că va reînființa fosta divizie de performanță GSe. Noua divizie se va concentra asupra viitoarelor modele de performanță electrificate.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Industrie

Opel: Se împlinesc 60 de ani de la debutul modelului compact Kadett A

În urmă cu șase decenii, Opel prezenta lumii întregi modelul compact Kadett A. Până în 1965, marca germană a asamblat circa 650.000 de exemplare.
Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Noul Opel Zafira-e Crosscamp Flex, un camper van electric. Autonomie de 322 de kilometri

Opel a publicat imagini oficiale cu noua versiune Zafira-e Crosscamp Flex. Acesta este un camper van bazat pe versiunea electrică a lui Zafira și promite, printre altele, o autonomie de 322 de kilometri.
Joi, 21 Iulie 2022 | Tuning

Exemplar unicat bazat pe Opel Astra: suspensie pneumatică și jante de 20 de inch

Opel și-a unit forțele cu specialiștii în tuning XS, iar rezultatul este un show car bazat pe acutualul model Astra cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Lista de modificări include o suspensie pneumatică.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Industrie

Final de drum pentru Opel Insignia. Producția va fi oprită la finalul acestui an

Constructorul din Russelsheim va opri producția modelului Insignia până la finalul lui 2022. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al mărcii germane.
Luni, 27 Iunie 2022 | Industrie

Opel: Producția modelului Crossland a depășit 500.000 de exemplare

Opel anunță că producția modelului Crossland a atins și depășit borna de 500.000 de exemplare. SUV-ul este produs la uzina din Zaragoza, Spania.
Luni, 20 Iunie 2022 | Modele noi

Opel prezintă noua Corsa 40 Years: ediție aniversară cu producție limitată

Opel marchează cei 40 de ani împliniți de modelul Corsa cu o ediție specială. Denumită Corsa 40 Years, aceasta va fi replicată în 1.982 de exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru