Opel

Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Cerere peste așteptări pentru SUV-ul electric Opel Mokka-e: aproape toate unitățile care vor fi produse până în septembrie au fost deja vândute

Opel a dezvăluit că unitățile Mokka-e planificate pentru producție până în septembrie 2021 au fost deja vândute aproape integral, chiar dacă livrările efective vor începe abia în luna martie.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Opel dezvăluie primele detalii despre viitoarea generație Astra: compacta va avea influențe de design de la SUV-ul Mokka

Opel a dezvăluit că viitoarea generație a compactei Astra va primi o serie de elemente de design inspirate de la SUV-ul Mokka. Între timp, gama de motorizări va fi preluată de la Peugeot 308.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Modele noi

Presa germană: Opel ar putea relansa modelul Monza sub forma unui crossover electric în 2024

Opel vrea să readucă la viață modelul Monza sub forma unui crossover electric, ce ar urma să fie lansat în 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Opel Crossland facelift: SUV-ul preia elemente de design de la Mokka și oferă motoare de până la 130 CP

Opel Crossland a primit un facelift cu modificări estetice împrumutate de la Mokka și este disponibil cu motoare diesel și pe benzină de până la 130 de cai putere.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Opel Mokka: primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale

Versiunea electrică a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei oferă primele imagini și informații referitoare la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două propulsoare pe benzină și un motor diesel.
Luni, 24 August 2020 | Industrie

Presa germană: Opel vrea să vândă o parte din uzina de la Rüsselsheim

Opel vrea să reducă suprafața fabricii sale din Rüsselsheim, urmând să vândă o parte din terenuri, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.
Joi, 06 August 2020 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce sistemul de operare Android Automotive: primele modele Peugeot, Citroen sau Opel cu noul sistem vor fi lansate în 2023

Grupul PSA Peugeot-Citroen, care include și brandul Opel, a anunțat că va introduce în 2023 primele modele cu sistem de operare Android Automotive.
Luni, 03 August 2020 | Industrie

Grupul PSA susține că Opel va câștiga cota de piață în 2021: "Am eliminat multe modele din gamă, dar noul Mokka ne va ajuta să ne revenim"

Cota de piață a mărcii Opel a scăzut în Europa la numai 3.8% ca urmare a eliminării unor modele din gamă, însă Carlos Tavarez anticipează o revenire începând din 2021, după lansarea noului Mokka-e.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Intern

Noutăți pe piața auto din România: Trust Motors va deveni importatorul oficial al mărcii Opel

Trust Motors a anunțat că va deveni importatorul oficial al mașinilor Opel pe piața din România. În prezent, compania importă celelalte trei branduri ale Grupului PSA, și anume Peugeot,Citroen și DS.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Grupul PSA Peugeot-Citroen anunță o nouă platformă pentru mașini electrice: până la 340 de cai putere și autonomie de până la 650 de kilometri

Grupul PSA Peugeot-Citroen va dezvolta mașini electrice pe o nouă platformă eVMP care va permite motoare de până la 340 de cai putere și autonomii cuprinse între 400 și 650 de kilometri.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri Opel Insignia facelift în România: modelul producătorului german pornește de la 25.000 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru Insignia facelift. Pe piața din România, modelul producătorului german are un preț de pornire de 25.000 de euro pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină de 1.4 litri cu 145 de cai putere.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Grupul PSA a vândut un milion de mașini în primul semestru: scăderi de peste 40% pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel

Vânzările grupului PSA au ajuns la un total de circa un milion de mașini în primul semestru, cu 45% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019, pe fondul pandemiei. Brandurile Peugeot, Citroen, DS și Opel au avut scăderi ale vânzărilor de cel puțin 40% pe primele 6 luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Marti, 07 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Strămoșul lui Opel Corsa-e: nemții aniversează 30 de ani de la debutul vehiculului experimental Kadett Impuls I

Vehiculul electric experimental Opel Impuls I aniversează 30 de ani de la debut. Acesta a fost dezvoltat pornind de la Opel Kadett și este considerat de nemți strămoșul actualului Corsa-e.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel prezintă noul Mokka-e: versiunea electrică a SUV-ului german are 136 CP și autonomie de până la 322 de kilometri

Opel a prezentat noua generație Mokka. Pentru moment, oficialii constructorului german au oferit imagini și informații referitoare la versiunea electrică Mokka-e. SUV-ul va fi echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel a prezentat versiunea electrică a utilitarei de persoane Zafira Life: autonomie de până la 330 de kilometri și motor cu 136 CP

Opel a lansat noul Zafira-e Life. Varianta electrică a utilitarei de persoane are un motor de 136 de cai putere și poate fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu Opel Mokka: nemții pun accent pe zona frontală a viitorului SUV

Opel a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Mokka. De această dată, fotografia scoate în evidență partea frontală a viitorului SUV. Noua generație Mokka va fi prezentată în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Opel Mokka: SUV-ul va avea cockpit digital Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni

Opel a publicat un teaser cu interiorul noii generații Mokka. SUV-ul va deveni primul model Opel care integrează noul cockpit Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni.
Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Presa germană: fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model din grupul PSA, începând din 2021

Fabrica Opel din Ruesselsheim va produce încă un model al grupului PSA, începând din 2021, potrivit informațiilor din presa germană. În prezent, uzina construiește modelele Insignia și Zafira, urmând să găzduiască și producția noii generații Opel Astra.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru