Ott Tanak

Luni, 07 Decembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaptelea titlu de campion. Hyundai se impune în clasamentul pe echipe

Sebastien Ogier (Toyota) a câștigat Rally Monza, ultima etapă sezonului 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. În urma acestui rezultat, pilotul francez obține al șaptelea titlu de campion mondial. În clasamentul pe echipe, Hyundai se impune în fața Toyota cu un avans de doar 5 puncte.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Dani Sordo a câștigat Raliul Sardiniei, iar Hyundai urcă pe prima poziție în clasamentul constructorilor

Dani Sordo (Hyundai) a câștigat ediția din acest an a Raliului Sardiniei. Thierry Neuville (Hyundai) a încheiat pe locul secund în clasamentul etapei, iar podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Luni, 21 Septembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Elfyn Evans a câștigat Raliul Turciei și a devenit noul lider al clasamentului general

Elfyn Evans s-a impus în Raliul Turciei. Pilotul Toyota revine astfel pe prima poziție a clasamentului general provizoriu și are un avans de 18 puncte în fața coechipierului Sebastien Ogier. Podiumul din Turcia a fost completat de Thierry Neuville (Hyundai) și Sebastien Loeb (Hyundai).
Luni, 07 Septembrie 2020 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Estoniei: podiumul a fost completat de Craig Breen și Sebastien Ogier

Ott Tanak a câștigat Raliul Estoniei și își trece în cont prima victorie în culorile Hyundai. Pe locul secund a încheiat Craig Breen (Hyundai), în timp ce podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Luni, 17 Februarie 2020 | Motorsport

Elfyn Evans câștigă Raliul Suediei: Ott Tanak și Kalle Rovanpera completează podiumul

Elfyn Evans (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și își trece în cont a doua victorie a carierei sale în WRC. O altă surpriză majoră a fost prezența tânărului Kalle Rovanpera (19 ani) pe poziția a treia a clasamentului general.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu Toyota GR Yaris: piloții care au concurat anul acesta în WRC sub culorile niponilor vorbesc despre experiența alături de noul Hot Hatch

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch GR Yaris. De această dată, Ott Tanak, Kris Meeke și Jari-Matti Latvala, piloții care au concurat pentru Toyota în 2019 în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, vorbesc despre experiența în compania noului Hot Hatch.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier semnează cu Toyota pentru sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri: Elfyn Evans și Kalle Rovanpera completează echipa niponă

Toyota Gazoo Racing a anunțat echipajele pe care le vom vedea sub culorile niponilor în ediția 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier, Elfyn Evans și Kalle Rovanpera sunt cei trei piloți care vor lua startul alături de Toyota.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Raliuri: Citroen s-ar putea retrage din competiție

Surse apropiate Citroen spun că producătorul francez s-ar putea retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Decizia vine la doar câteva ore de la anunțul făcut de Peugeot cu privire la revenirea în Campionatul Mondial de Anduranță.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Motorsport

Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetație: Hyundai câștigă primul său titlu la constructori

Organizatorii Raliului Australiei au anunțat că evenimentul programat în perioada 14-17 noiembrie va fi anulat din cauza incendiilor de vegetație din regiune. În urma acestei decizii, Hyundai câștigă titlul la constructori.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Motorsport

Ott Tanak, noul campion mondial de raliuri, se desparte de Toyota: estonianul a semnat cu Hyundai

Ott Tanak a semnat pe o perioadă de doi cu Hyundai. Astfel, pilotul estonian părăsește Toyota, echipa cu care a câștigat primul său titlu de campion mondial de raliuri.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak a devenit campion în urma performanței din Spania. Estonianul încheie dominația de 15 ani a piloților francezi

Ott Tanak reușește să oprească dominaților piloților francezi din WRC. Dacă în ultimii 15 ani, Loeb și Ogier au câștigat fără întrerupere, estonianul reușește să se impună în sezonul actual ca urmare a performanței din penultima etapă desfășurată în Spania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport

Dani Sordo a câștigat dramatic Raliul Italiei pentru Hyundai după o defecțiune tehnică a lui Tanak! Tempestini, podium la clasa WRC2

Dani Sordo a câștigat Raliul Italiei pentru Hyundai după ce avansul de peste 26 de secunde al liderului Ott Tanak s-a năruit în ultima proba specială în urma unei defecțiuni la direcții. Simone Tempestini a obținut locul trei la clasa WRC2, în timp ce Raul Badiu a încheiat pe locul 4 la Junior WRC.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 13 Mai 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă etapa de WRC din Chile: Ogier și Loeb au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Chile. Aceasta a fost a doua victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Sebastien Ogier, campionul mondial în exercițiu, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Loeb.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Motorsport

Prima victorie pentru Thierry Neuville în actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul a câștigat Raliul Corsicii după un final dramatic

Elfyn Evans a dominat cea de-a patra etapă a WRC, însă o pană de cauciuc pe ultima probă specială a făcut ca pilotul M-Sport Ford să încheie pe locul al treilea. Thierry Neuville și Sebastien Ogier au profitat de ghinionul lui Evans, cei doi clasându-se la finalul etapei din Corsica pe primele două poziții.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.

Tag-uri similare

Citroen, Robert Kubica, M-Sport, Elfyn Evans, Ott Tanak, Malcolm Wilson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru