Panamera Turbo

Joi, 24 Mai 2018 | Modele noi

Noua generație Audi S6: modelul este așteptat anul viitor cu motorul V8 de pe Porsche Panamera Turbo și peste 500 CP

Noua generație Audi S6 va fi lansată anul viitor și ar putea utiliza motorul V8 de pe Porsche Panamera Turbo, cu o putere estimată la peste 500 CP.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Câte ceva pentru fiecare: Porsche Panamera își lansează versiunea entry-level (330 CP) și variantele cu ampatament lung Executive

Porsche a prezentat astăzi versiunea de bază a lui Panamera, care oferă un motor V6 Turbo de 330 CP. În schimb, clienții cu dare de mână care doresc confort superior și merg cu șofer pot miza de acum pe opțiunea Executive, care vine cu ampatament lung.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Tuning

TechArt "reinventeaza" Panamera la Frankfurt

Tunerul german a dezvaluit astazi in cadrul Salonului de la Frankfurt propria sa interpretare a modelului Porsche Panamera. Modificarile sunt, cel putin momentan, doar de ordin estetic.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Intern

Porsche Panamera s-a lansat astazi in Romania

Romania este una din putinele piete care se bucura deja de prezenta primului coupe cu patru usi din istoria Porsche. Panamera este disponibil in Romania de la 97.783 de euro.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Modele noi

Audi amana debutul lui A7 pentru decembrie 2010

Programat sa debuteze in luna aceasta, viitorul Audi A7 isi va mai tine fanii in suspans cel putin un an de zile, coupe-ul cu patru usi urmand sa fie lansat abia la sfarsitul lui 2010.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste o versiune sport a lui Panamera

Germanii de la Porsche pregatesc o serie de versiuni noi ale modelului Panamera, printre care putem enumera un model GTS dar si un model entry-level, echipat cu un motor V6 pe benzina.
Luni, 29 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Autocar testeaza noul Porsche Panamera Turbo

Jurnalistii britanici de la Autocar au scos la incalzire noul Porsche Panamera Turbo, modelul inedit din portofoliul constructorului german.
Vineri, 29 Mai 2009 | Autoipoteze

Ipoteze: BMW ar putea lansa un kit M pentru viitorul Seria 7

Mai multe surse anonime anunta faptul ca BMW pregateste un aerokit M si un motor puternic pentru viitorul Seria 7. Sedanul de lux ar urma sa primeasca V8-ul de 555 de cai regasit pe X5 M si X6 M.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru