Parcare Bucuresti

Vineri, 28 Mai 2021 | Intern

Studiu: Şoferii din Bucureşti pierd 10-20 de minute în căutarea unui loc de parcare

Peste un sfert dintre şoferii (27%) care circulă prin Bucureşti caută zilnic un loc de parcare în centrul oraşului şi pierd, în medie, 10-20 minute până găsesc un astfel de spaţiu, arată datele unui studiu realizat de o aplicaţie de parksharing.
Luni, 26 August 2019 | Intern

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București începe din 26 august: amenzile pornesc de la 500 de lei

Maşinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de luni, 26 august, iar şoferii vor plăti cel puţin 500 de lei pentru a-şi recupera autovehiculele. Avocatul Poporului critică această măsură, spunând că ridicarea mașinilor nu poate fi făcută de polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutierii. În replică, primarul Gabriela Firea a spus că Avocatul Poporului “tinde să devină avocatul nesimţirii”.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Intern

Eliminarea parcagiilor, mai aproape de realitate: proiectul mai are nevoie de un singur vot pentru a deveni lege

Proiectul de lege prin care persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu închisoare de până la doi ani a fost aprobat de Senat și mai are nevoie doar de votul Camerei Deputaților pentru a intra în vigoare.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Intern

Proiect de lege pentru eliminarea parcagiilor: muncă în folosul comunității și închisoare de până la doi ani

Persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu muncă în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani, potrivit unui proiect de lege.

Tag-uri similare

Romania, parcare, parcari, parcare Bucuresti, parcagii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru