Parcari in Bucuresti

Luni, 12 Noiembrie 2018 | Intern

Parcarea de tip park&ride din București a fost deschisă luni: tarif de un leu pe oră și capacitate de 660 de mașini

Prima parcare de tip park&ride din București, situată la începutul Șoselei București - Târgoviște, a fost inaugurată luni și are o capacitate de 660 de mașini. Prețul este de un leu pe oră.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Intern

Prima parcare de tip park&ride din București se deschide în noiembrie în Străuleşti: tarif de un leu pe oră și capacitate de 650 de mașini

Parcarea de tip park&ride de la Străuleşti va fi deschisă publicului în luna noiembrie și va avea o capacitate de 650 de mașini. Tariful solicitat va fi de un leu pe oră.
Joi, 14 Iunie 2018 | Intern

Primăria Capitalei a aprobat noile tarife pentru parcare: de la 1 iulie, un loc de parcare în centru va costa 10 lei pe oră

Primăria Capitalei a aprobat joi un proiect de hotărâre prin care, începând de la 1 iulie, un loc de parcare în centrul Bucureștiului va costa 10 lei pe oră. Creșteri semnificative de prețuri vor fi și în celelalte zone.
Luni, 11 Iunie 2018 | Intern

Proiect: Primăria Capitalei vrea să mărească tarifele pentru parcările publice. Un loc de parcare în centru va costa 10 lei pe oră

Primăria Capitalei va vota luni un proiect prin care prețurile pentru parcările ublice vor crește semnificativ. În zona centrală, șoferii ar urma să plătească 10 lei pe oră, iar tariful se va dubla după primele două ore.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Intern

Parcarea în Bucureşti va deveni un lux: 5 lei ora sau blocarea roţilor

Autorităţile vor să perceapă taxe pentru orice maşină care parchează pe străzile din Bucureşti, iar tarifele cresc radical în funcţie de timpul de staţionare: de la 5 lei pentru o oră până la aproape 20 de lei pentru două ore şi jumătate.

Tag-uri similare

trafic, parcari, parcari Bucuresti, trafic Bucuresti, parcari in Bucuresti, parcari cu plata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru