Parteneri

Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Tehnologie

Porsche caută parteneri tehnologici pentru creșterea vânzărilor din China: “Este o greșeală să credem că totul poate fi dezvoltat în Germania”

Porsche analizează posibilitatea unor colaborări cu giganți chinezi din domeniul tehnologiei, astfel încât să obțină vânzări mai mari pe cea mai importantă piață pentru companie. Nemții spun că vor să aibă “parteneriatele potrivite” în fiecare regiune.
Marti, 25 Septembrie 2018 | Masini autonome

BMW caută parteneri pentru dezvoltarea viitoarelor mașini autonome: “Suntem deschiși să purtăm discuții cu orice producător”

BMW are planuri pentru dezvoltarea unei viitoare generații de mașini autonome și a lansat o invitație către toți producătorii interesați să participe la proiect. Prima generație de mașini autonome de la BMW va debuta în 2021 cu modelul de serie anunțat de conceptul Vision iNext.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen caută aliați pentru dezvoltarea mașinilor autonome: nemții vor un “standard tehnologic” la nivelul industriei

Grupul Volkswagen vrea să se alieze cu alți producători auto ca să creeze un standard al industriei în ceea ce privește tehnologia mașinilor autonome. Nemții spun că, astfel, ar beneficia de mai multă protecție în fața legii în cazul unor eventuale accidente cu victime provocate de mașinile autonome.
Vineri, 02 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Aston Martin vrea să dezvolte mașini electrice în China: britanicii caută parteneri pe cea mai mare piață auto din lume

Aston Martin vrea să formeze un joint-venture cu un partener chinez care să îi permită să dezvolte mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume, după cum a declarat CEO-ul companiei, Andy Palmer.

Tag-uri similare

masini electrice, Aston Martin, China, dezvoltare, Rapide, joint-venture, parteneri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru