Parteneriat Daimler

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler poartă discuţii pentru achiziţia unui pachet de acţiuni la MV Agusta, un producător italian de motociclete

După ce Audi a cumpărat marca italiană Ducati, un alt constructor premium din Germania ar putea investi într-un producător italian de motociclete. Zvonurile anunţă că Daimler discută o achiziţie de până la 25% din acţiunile MV Agusta.
Marti, 05 August 2014 | Industrie

Daimler îşi va mări participaţia la Aston Martin

Daimler a decis să îşi mărească participaţia la Aston Martin şi să întărească parteneriatul cu marca britanică. Nemţii vor furniza şi componente electronice pentru marca din Gaydon, pe lângă motoarele V8 dezvoltate de divizia AMG.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Industrie

Daimler a finalizat achiziţia a 5% din acţiunile Aston Martin

Parteneriatul istoric dintre Aston Martin şi Daimler a început astăzi, la cinci luni de la semnarea acordului dintre cele două părţi.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

Daimler a semnat un parteneriat tehnic cu Aston Martin

Nemţii de la Daimler au semnat un parteneriat tehnic cu Aston Martin şi au cumpărat 5% din acţiunile companiei din Gaydon. Englezii vor prelua componente de la divizia AMG.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Aston Martin, Daimler, AMG, modele noi Mercedes, noutati Mercedes, noutati Mercedes-Benz, parteneriat Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru