Paul Walker

Vineri, 19 Mai 2023 | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, vândută cu 1.3 milioane de euro

Mașina pe care Paul Walker a condus-o în filmul Fast & Furious 4 s-a vândut cu 1.3 milioane de euro, stabilind un nou record pentru un Nissan Skyline GT-R vândut la licitație.
Joi, 13 Aprilie 2023 | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, a fost scoasă la vânzare

Un Nissan Skyline GT-R (R34), pe care Paul Walker l-a condus în a patra parte a francizei Fast & Furious, a fost scos la vânzare. Noul proprietar va fi găsit prin intermediul casei de licitații Bonhams.
Duminica, 04 Martie 2018 | General

"I Am Paul Walker": Studiourile Paramount pregătesc un documentar despre viața și moartea actorului american din Fast and Furious

Accidentul mortal în urma căruia actorul Paul Walker și-a pierdut viața în 2013 va fi parte a unui ducomentar pregătit de studiourile americane Paramount.
Marti, 20 Septembrie 2016 | General

Brian O'Conner nu va părăsi filmul Fast and Furious. Personajul va fi jucat de fratele lui Paul Walker în seriile următoare

Sunt mai multe informații care anunță că fratele lui Paul Walker va juca în continuare în Fast and Furious. Producătorii vor folosi efecte speciale pentru a recrea imaginea celebrului actor.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | General

Tatăl lui Paul Walker dă în judecată Porsche. "Ar fi trebuit să filmeze Fast and Furious 8"

Cazul Paul Walker este departe de a se încheia: tatăl actorului dă în judecata Porsche întrucât atribuie moartea fiului său lipsei de sisteme de siguranţă de pe maşina în care acesta a încetat din viaţă.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | General

Porsche se disculpă: ”Paul Walker este vinovat pentru moartea sa”

Acționați în judecată de către fiica lui Paul Walker, cei de la Porsche se apără, susținând că actorul s-a urcat de bună voie într-o mașină care nu era întreținută.
Joi, 01 Octombrie 2015 | General

Porsche răspunde familiei lui Paul Walker: "Autoritățile au demonstrat deja cine este de vină în această situație"

La scurtă vreme după ce familia lui Paul Walker a dat în judecată compania Porsche invocând că modelul Carrera GT nu este suficient de sigur pentru drumurile publice, compania germană a venit cu un răspuns pentru aceștia.
Marti, 29 Septembrie 2015 | General

Cazul Paul Walker continuă: Meadow, fiica actorului, dă în judecată compania Porsche

Meadow Walker, fiica actorului devenit celebru prin seria Fast&Furious, a acționat în instanță compania Porsche pe motiv că modelul Carrera GT a fost proiectat defectuos. În 2014, văduva șoferului a acționat în instanță compania germană.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | General

Fast and Furious 8 se va face şi va fi lansat în 2017

Vin Diesel a confirmat oficial data la care se va lansa Fast and Furious 8, noul film al seriei de succes. Vin Diesel a făcut anunţul oficial în cadrul unui eveniment recent, desfăşurat în Las Vegas.
Duminica, 05 Ianuarie 2014 | General

Viteza excesivă a fost cauza accidentului în care și-a pierdut viața actorul Paul Walker

Autoritățiile americane au dat publicității raportului medicului legist care s-a ocupat de cazul accidentului în care și-au pierdut viața actorul Paul Walker și prietenul său Roger Rodas.
Joi, 05 Decembrie 2013 | General

Filmările peliculei „Fast and Furious 7” au fost oprite pentru o perioadă nedeterminată

Studiourile Universal au decis să oprească filmările celei de-a şaptea serii Fast and Furious după decesul lui Paul Walker. Comunicatul emis astăzi nu precizează perioada cu care vor fi amânate filmările.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | General

Moartea lui Paul Walker pune în pericol lansarea peliculei „Fast and Furious 7”

Cea de-a şaptea serie a filmului Fast and Furious este în pericol. Decesul actorului Paul Walker pune sub semnul întrebării viitorul filmului, care are acum nevoie de un nou scenariu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 01 Decembrie 2013 | General

Paul Walker, eroul principal din seria Fast and Furious, a murit într-un accident auto

Actorul american Paul Walker, celebrul pentru rolul său din seria de filme The Fast and Furious a murit într-un accident de mașină. Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT condus de prietenul său, Roger Rodas.

Tag-uri similare

Paul Walker, accident Paul Walker, Vin Diesel, The Fast And the Furios, Walker, Paul Walker moarte, fast and furios
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru