Pebble Beach

Marti, 08 August 2023 | Industrie

Aston Martin pregătește lansarea unui nou model. Ar putea fi vorba despre DB12 Volante

Britanicii de la Aston Martin anunță lansarea unui nou model, în data de 18 august, cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre DB12 Volante.
Marti, 02 August 2022 | Industrie

Lamborghini va prezenta un model nou în luna august

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi până la finalul acestui an. Primul dintre ele ar urma să fie prezentat chiar în luna august.
Vineri, 14 Mai 2021 | Industrie

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach revine în 2021: Lamborghini, McLaren și Aston Martin vor participa

Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach va fi organizată la sfârșitul lunii august, potrivit unui anunț al organizatorilor. Evenimentul de anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei.
Joi, 23 Aprilie 2020 | General

Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată: evenimentul era programat în 16 august

Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată din cauza panemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Organizatorii au anunțat că ediția de anul viitor va avea loc în 15 august, iar listele cu modelele acceptate pentru 2020 nu vor fi modificate.
Luni, 15 Iulie 2019 | Modele noi

Pininfarina Battista va debuta public pe 16 august, la Pebble Beach: hypercar-ul electric parcurge ultimele etape ale programului de dezvoltare

Pininfarina Battista, hypercar-ul electric de 1900 de cai putere, își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Programul de dezvoltare a ajuns la ultimele etape de testare, urmând ca hypercar-ul să se prezinte în fața clienților într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Luni, 27 August 2018 | Modele noi

Ferrari 488 Pista Spider este aici: motor V8 de 720 CP, viteză maximă de 340 km/h și 0-100 km/h în 2.8 secunde

Ferrari a prezentat versiunea Spider a noului 488 Pista în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Sportiva decapotabilă are un motor V8 de 3.9 litri care dezvoltă 720 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 2.85 secunde.
Vineri, 24 August 2018 | Concepte

Audi PB18 e-tron: conceptul electric cu 680 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în două secunde

Audi a prezentat noul concept PB18 e-tron în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach din Monterey, California. Inspirat din prototipul folosit de Audi în cursa de la Le Mans, conceptul 100% electric dezvoltă 680 de cai putere și este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.
Vineri, 24 August 2018 | Concepte

Infiniti Protoype 10: noul concept japonez indică direcția de design a viitoarelor modele electrice de la Infiniti

Infiniti a prezentat oficial Prototype 10, noul său concept electric ce va constitui sursă de inspirație pentru viitoarele modele electrice ale companiei. Infiniti a anunțat că toate modelele lansate după 2021 vor fi electrice sau echipate cu range-extender.
Miercuri, 15 August 2018 | Concepte

Imagini teaser cu viitorul concept pregătit de Infiniti: prototipul debutează la Pebble Beach și anunță viitoarea direcție de design a modelelor electrice

Infiniti a publicat imagini teaser noi cu prototipul pe care îl vom vedea în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Proiectul a fost coordonat de Karim Habib, iar Infiniti a angrenat echipele de design din Japonia, Marea Britanie și SUA.
Vineri, 10 August 2018 | Concepte

Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.
Marti, 31 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu modelul pe care BMW îl lansează în august: indiciile duc către noua generație Z4

BMW a publicat o imagine teaser cu viitorul model nou pe care îl lansează în 23 august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Toate indiciile furnizate duc către noua generație Z4. Viitoarea decapotabilă va avea plafon soft-top și o versiune M40i.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

BMW confirmă lansarea unui nou model în august: ar putea fi noul Z4

BMW a confirmat lansarea unui nou model în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii august. Cel mai probabil, nemții pregătesc lansarea viitorului BMW Z4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Un Ferrari din 1962 va deveni cea mai scumpă mașină vândută vreodată la o licitație publică: preț estimat la peste 45 de milioane de dolari

Un exemplar Ferrari 250 GTO din 1962 va fi scos la licitație în luna august, iar organizatorii se așteaptă să fie vândut pentru mai mult de 45 de milioane de dolari.
Miercuri, 16 August 2017 | Concepte

Concept inspirat din motorsport: Infiniti aduce Prototype 9 în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach

Infiniti Prototype 9 este un omagiu adus modelelor de competiție din anii '40. Conceptul nipon folosește un sistem de propulsie electric capabil să ofere 148 de cai și 320 Nm.
Sambata, 12 August 2017 | Concepte

Prototip cu influențe retro: Infiniti aduce la Pebble Beach un concept inspirat de începuturile motorsportului

Infiniti aduce la Pebble Beach un concept al cărui design a fost inspirat de începuturile motorsportului. Tușele clasice se vor îmbina cu cele moderne, iar sub capotă vom găsi un sistem de propulsie electric.
Luni, 17 August 2015 | General

Un Rolls-Royce din colecția lui Ion Țiriac a câștigat două premii la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

Un Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville fabricat în 1952, deținut în prezent de Ion Țiriac, a câștigat două premii în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Vineri, 14 August 2015 | Concepte

BMW 3.0 CSL Hommage Concept, un nou exponat cu tentă retro al mărcii germane

BMW a prezentat un nou concept retro, de data aceasta pentru a-l expune la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Exponatul se numește 3.0 CSL Hommage R Concept și este o variantă de compeție al conceptului omonim.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai Vision G Coupe concept este muza viitoarelor modele premium ale coreenilor

Hyundai va aduce la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach un concept numit Vision G Coupe. Acesta prefațează viitoarele modele premium ale mărcii și este un pretendent serios la titlul de cel mai frumos Hyundai construit vreodată.
Marti, 12 August 2014 | Modele noi

Jaguar Lightweight E-Type Prototype va debuta la concursul de eleganţă de la Pebble Beach

Jaguar va construi şase exemplare ale clasicului model Lightweight E-Type conform specificaţiilor originale. Primul va fi expus la concursul de eleganţă Pebble Beach.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Bugatti se pregăteşte să-şi ia adio de la Veyron: supercarul primeşte ultima sa ediţie specială, Veyron Ettore Bugatti

Bugatti va mai comercializa doar 15 unităţi Veyron, iar trei dintre acestea fac parte din seria specială Legends. Ultimele trei unităţi se numesc Veyron Ettore Bugatti, un tribut adus fondatorului mărcii.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, video, Alfa Romeo, Concept, Chrysler, Bugatti, Infiniti, Porsche 911, design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru