Pick-up Ford

Miercuri, 23 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford a publicat un nou clip cu prototipul viitorului pick-up F-150 electric: modelul va intra în producție la jumătatea anului 2022

Ford a publicat un scurt clip video cu prototipul viitorul F-150 electric. Conform reprezentanților companiei, noua versiune a pick-up-ului va intra în producție la jumătatea anului 2022 și va fi asamblată la Rouge Electric Vehicle Centre în Dearborn.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Ford Ranger: versiune plug-in hybrid și motor V6 diesel pentru varianta Raptor

Ford pregătește un nou Ranger, iar conform unor surse apropiate companiei, pick-up-ul va fi disponibil și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie dezvoltat pornind de la motorul pe benzină de 2.3 litri. Totodată, versiunea Raptor ar urma să primească un V6 diesel de 3.0 litri.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Ranger facelift debutează la Frankfurt în fața publicului european

După lansarea pe piețele din Asia și America de Sud, Ford va prezenta varianta europeană a lui Ranger. Varianta actualizată a utilitarei vine cu sistemul multimedia Sync 2, o suspensie reconfigurată, o parte frontală restilizată și altele.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noua generaţie a lui Ford Ranger

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto din Sydney. Modelul este echipat cu un motor Duratorq de 2.2 litri, care oferă 150 CP şi 375 Nm.

Tag-uri similare

Ford, Australia, modele noi Ford, Ford Ranger, Ranger, pick-up Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru