Pikes Peak

Joi, 08 Februarie | Modele noi

Francezii prezintă un mini supercar cu motor mild-hybrid. Va concura la Pikes Peak

Compania franceză Quarkus a prezentat un model de performanță de dimensiuni compacte. Noul model este propulsat de un motor mild-hybrid de 299 de cai putere și va concura la ediția din acest an a întrecerii Pikes Peak.
Sambata, 11 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford stabilește un record la Pikes Peak cu 1.400 de cai putere electrici

Constructorul american de automobile a stabilit un record la celebra urcare de la Pikes Peak, cu SuperVan 4.2. Cu alte cuvinte, o utilitară electrică, transformată complet, care dezvoltă 1.400 de cai putere.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford atacă urcarea de la Pikes Peak cu 1.400 de cai putere electrici

Constructorul american de automobile prezintă conceptul electric SuperVan 4.2, pregătit special pentru ediția din 2023 a urcării de la Pikes Peak. Mașina va fi pilotată de Romain Dumas.
Marti, 02 Mai 2023 | Modele noi

Alpine prezintă o versiune extremă pentru A110: motor de 500 CP și masă proprie de 950 kg

Alpine a dezvăluit cea mai puternică versiune a lui A110 construită vreodată. Noul model este creat special pentru cursele de viteză în coastă, iar acesta va lua oficial startul în celebra urcare de la Pikes Peak din Statele Unite.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Modele noi

Noul BMW XM Label Red va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak

Noul BMW XM Label Red, cel mai puternic SUV al mărcii bavareze, va lua startul în celebra urcare de la Pikes Peak din Statele Unite. Evenimentul va fi organizat în vară.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Motorsport

Porsche 911 Turbo S, record pentru mașinile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak

Un Porsche 911 Turbo S a stabilit un nou record pentru mașinile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak. Modelul german a reușit să parcurgă traseul în mai puțin de 10 minute și a bătut recordul deținut anterior de Bentley Continental GT.
Miercuri, 10 August 2022 | Modele noi

Lamborghini Urus, record pentru SUV-urile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak

Noua versiune Lamborghini Urus, care urmează să debuteze luna aceasta, a devenit cel mai rapid SUV de serie de pe celebra urcare de la Pikes Peak. Recordul anterior îi aparținea lui Bentley Bentayga.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Industrie

Bentley vrea să câștige cursa de la Pikes Peak cu un Continental GT3 care folosește combustibil ecologic

Bentley a anunțat că vrea să câștige cursa montană de la Pikes Peak cu un exemplar Continental GT3 care va utiliza combustibil alternativ.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Industrie

Bentley anunță ultima sa participare la Pikes Peak. Continental GT3 țintește un nou record

Bentley a anunțat că va concura și în 2021 în celebra cursă montană de la Pikes Peak, pentru “a treia și ultima oară”.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Bentley a început producția seriei limitate Continental GT Pikes Peak: cele 15 exemplare au fost deja vândute

Bentley a demarat producția pentru ediția specială Continental GT Pikes Peak la uzina din Crewe și anunță că toate cele 15 exemplare au fost deja vândute.
Duminica, 22 Martie 2020 | General

Pandemia de coronavirus mută cursa de la Pikes Peak în acest an: din 28 iunie în 30 august

Tradiționala urcare de 20 de kilometri de la Pikes Peak a fost amânată cu două luni: în loc de 28 iunie, evenimentul va avea loc în 30 august.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Bentley lansează o ediție specială Continental GT pentru a celebra recordul de la Pikes Peak: britanicii vor produce doar 15 exemplare

În luna iulie, Bentley Continental GT a devenit cel mai rapid model de serie de la Pikes Peak. Pentru a sărbători acest moment, oficialii britanici propun o ediție specială Continental GT care va fi dezvoltată în doar 15 unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Iunie 2019 | General

Primele imagini cu viitorul Bentley Continental GT care va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Anul acesta, Bentley va concura în cadrul cursei de la Pikes Peak alături de un exemplar Continental GT. Modelul nu a suferit modificări importante, britanicii având ca scop stabilirea unui record pentru mașinile de serie.
Marti, 26 Martie 2019 | General

Un Bentley Continental GT va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Bentley a anunțat că anul acesta va participa în cadrul cursei de viteză în coastă de la Pikes Peak alături de un Continental GT. Modelul va fi pilotat de Rhys Millen, cel care în 2018 stabilea un record pentru SUV-urile de serie la Pikeas Peak alături de Bentayga.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.
Luni, 25 Iunie 2018 | Tehnologie

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a depășit cu 16 secunde timpul istoric de referință pe urcarea de la Pikes Peak

Pilotul francez Romain Dumas a scris istorie la Pikes Peak în weekend, doborând recordul all-time stabilit acum 5 ani de compatriotul său, Sebastien Loeb. De această dată, însă, mașina care a bifat performanța a fost una 100% electrică.
Luni, 04 Iunie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R și prima întâlnire cu virajele de la Pikes Peak: conceptul electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde

Volkswagen ID R a ajuns în Colorado. Conceptul electric pregătit de nemți și pilotat de Romain Dumas a realizat primele teste pe celebrul traseu de la Pikes Peak. "Cursa către nori" are loc în 24 iunie.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Motorsport

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: și România va avea un reprezentat la startul etapei de viteză în coastă

În 24 iunie, un Bentley Bentayga W12 va putea fi admirat pe celebrul traseu de la Pikes Peak. România va fi reprezentată de pilotul Gabriel Ene. Acesta va concura cu un exemplar Honda Civic.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Modele noi

Volkswagen vrea să doboare recordul la Pikes Peak: germanii dezvoltă un prototip electric pentru cursa americană

Volkswagen a dezvăluit prima imagine cu un prototip electric pe care îl dezvoltă cu scopul ca anul viitor să doboare recordul în cursa de la Pikes Peak.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Înapoi la motorsport: Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă pentru cursa de la Pikes Peak

Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă care ar urma să concureze în cursa de la Pikes Peak de anul viitor.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Hyundai, Genesis, Pikes Peak, raliu, Genesis Coupe, Rhys Millen, TT-S, Audi TT-S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru