Pile de hidrogen

Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

“Project Zeus”: Jaguar Land Rover vrea să dezvolte un SUV electric alimentat cu hidrogen

Grupul Jaguar Land Rover analizează dezvoltarea unui SUV electric alimentat cu hidrogen, în cadrul unui program guvernamental ce vizează reducerea emisiilor de carbon. “Project Zeus” este un efort comun al mai multor companii din industria auto britanică.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai și dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell: asiaticii vor să producă anual 500.000 de vehicule alimentate cu hidrogen până în 2030

Hyundai a anunțat că vrea să accelereze dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell și intenționează să producă 500.000 de mașini alimentate cu hidrogen pe an până în 2030.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Tehnologie

Herr Nikolaus sparge gheaţa. El este primul client neamţ al lui Toyota Mirai, singura maşină electrică pe hidrogen din lume

Toyota a vândut în Germania primul exemplar al modelului Mirai, singura maşină de serie care funcţionează pe bază de celule de hidrogen. Nikolaus Schues este numele primului posesor german al acestei maşini.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

EXCLUSIV: Între hidrogen, apă şi maşini. Am testat tehnologiile maşinilor BMW de mâine

BMW ne-a invitat la Innovation Days 2015, evenimentul anual al mărcii, pentru a ne prezenta tehnologiile pe care germanii le vor folosi pe viitoarele lor modele. Ediția din acest an s-a concentrat pe sistemele de propulsie cu hidrogen.
Luni, 11 Mai 2015 | Tehnologie

Germania a deschis primul punct de alimentare cu hidrogen de pe Autobahn

Germania deţine deja 20 de puncte de alimentare cu hidrogen, iar anul 2015 se va termina cu 50 de astfel de staţii în funcţiune.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Modele noi

Toyota FCV Concept - primul pas către vehiculele cu pile cu hidrogen

Toyota vrea să se lanseze în producţia de serie a maşinilor propulsate cu pile cu hidrogen. Primul pas în această direcţie este conceptul FCV, aşteptat să se materializeze în 2015.
Vineri, 02 August 2013 | Tehnologie

BMW: "Vrem modele de serie alimentate cu ajutorul celulelor de combustibil pe hidrogen"

Lansarea primului model electric le dă aripi celor de la BMW, care au în vedere dezvoltarea unui model electric care transformă hidrogenul în electricitate şi apă cu ajutorul pilelor de hidrogen.

Tag-uri similare

BMW, pile de hidrogen, celule de hidrogen, Reithofer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru