Pininfarina

Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Noul Pininfarina B95 Speedster: primul „hyper barchetta” electric din lume are 1900 CP

Pininfarina a prezentat oficial noul B95 Speedster, primul hyper barchetta electric din lume. Noul model, bazat pe Battista, primește un propulsor electric de 1900 de cai putere, o caroserie creată manual și un preț de peste 4 milioane de euro.
Sambata, 12 August 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Pininfarina B95, un viitor supercar italian inspirat de conceptul Pura Vision

Italienii de la Pininfarina au publicat o imagine teaser cu un viitor model de performanță. Acesta se numește B95 și va avea un design inspirat de recentul concept Pura Vision.
Miercuri, 02 August 2023 | Concepte

Noul Pininfarina Pura Vision, un viitor SUV de performanță electric

Italienii de la Pininfarina au publicat primele imagini oficiale cu noul concept Pura Vision. Conceptul anunță primul SUV electric de performanță al mărcii, iar acesta va fi expus public în cadrul evenimentului Monterey Car Week.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Pininfarina Battista Edizione Nino Farina, un omagiu adus primului campion al Formulei 1

Pininfarina a dezvăluit noua ediție specială Battista Edizione Nino Farina. Noul model îi aduce un omagiu lui Giuseppe „Nino” Farina, primul campion mondial din istoria Formulei 1. Doar 5 exemplare vor fi construite.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu succesorul lui Pininfarina Battista. Debutul, în vară

Italienii de la Automobili Pininfarina au publicat prima imagine oficială cu succesorul electricului Battista. Noul model va fi primul dintr-o serie de modele de performanță noi, iar debutul său va avea loc în această vară.
Joi, 23 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Record mondial: Pininfarina Battista, cea mai rapidă mașină de serie pe sfertul de milă

Modelul pur electric Pininfarina Battista este cea mai rapidă mașină de serie pe sfertul de milă. Recordul mondial a fost stabilit în India, tot acolo fiind doborât și recordul pe o distanță de jumătate de milă.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hypercar-ul electric Pininfarina Battista are performanțe de invidiat. Recorduri pentru accelerație și frânare

Constructorul italian de automobile a dezvăluit performanțele hypercar-ului cu zero emisii Battista. Potrivit celor de la Pininfarina, a doborât o serie de recorduri, inclusiv de accelerație și frânare.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Industrie

Noul Pininfarina Battista a intrat în producție. Doar 150 de exemplare vor fi construite

Automobili Pininfarina a anunțat că producția modelului exotic Battista a debutat oficial. Noul model italian este produs în orașul Cambiano, acolo unde vor fi construite doar 150 de exemplare. Modelul este fabricat de mână, iar timpul pentru fiecare exemplar produs este de circa 1250 de ore.
Joi, 12 August 2021 | Masini electrice si hibride

Pininfarina Battista: versiunea de serie a hypercar-ului electric dezvăluită oficial

Pininfarina a dezvăluit primele imagini oficiale cu versiunea de serie a hypercar-ului electric Battista, care debutează în cadrul Monterey Car Week.
Miercuri, 04 August 2021 | Masini electrice si hibride

Primul exemplar de serie Pininfarina Battista va debuta în cadrul Monterey Car Week

Pininfarina traversează oceanul cu ocazia Monterey Car Week. Aici, compania va prezenta lumii întregi primul exemplar de serie al hypercar-ului Battista.
Marti, 13 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Pick-up electric de 1.000 CP, desenat de Pininfarina, planificat pentru lansare în 2022

Potrivit celor mai recente informații, americanii de la Hercules Electric Vehicles vor colabora cu celebra casă de design Pininfarina pentru dezvoltarea unui pick-up electric. Acesta va fi denumit Alpha și ar urma să debuteze anul viitor cu până la 1.000 de cai putere.
Sambata, 08 August 2020 | Industrie

Grupul Mahindra pregătește investiții la divizia Pininfarina: indienii vor să se extindă pe piața mașinilor electrice din Europa

Indienii de la Mahindra vor anunța în curând un plan de investiții pentru divizia Automobili Pininfarina, prin care vor să devină un jucător-cheie pe piața mașinilor electrice din Europa, potrivit declarațiilor făcute de șeful grupului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele exemplare Pininfarina Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: “Planurile noastre includ și alte modele electrice”

Noul CEO de la Pininfarina susține că primele exemplare ale hypercar-ului Battista vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului. Constructorul italian are planuri și pentru alte modele electrice, iar primul dintre ele va fi SUV-ul bazat pe conceptul Pura Vision.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Pininfarina pregătește un SUV electric: modelul va avea 1.000 de cai putere și autonomie de 600 de kilometri

Automobili Pininfarina lucrează la proiectul unui SUV electric și susține că noul model va fi lansat în 2022. Viitorul SUV va dezvolta 1.000 de cai putere, iar autonomia este estimată la 600 de kilometri, potrivit ultimelor informații.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Pininfarina vine la Geneva cu o ediție limitată a hypercar-ului electric Battista: seria Anniversario va fi produsă în doar 5 exemplare

Automobili Pininfarina a anunțat o ediție limitată a hypercar-ului său electric de 1.900 de cai putere, ce va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva. Battista Anniversario va fi produs în doar 5 exemplare.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Concepte

Pininfarina va prezenta un nou concept în 2020: SUV-ul electric Pura Vision va primi versiune de serie în 2022

Pininfarina a anunțat că va prezenta în august 2020 conceptul unui SUV electric pe nume Pura Vision care va primi o versiune de serie în 2022.
Miercuri, 07 August 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul hypercar-ului Pininfarina Battista: debut public pe 16 august, la Pebble Beach

Pininfarina a publicat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Battista, model ce își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Hypercar-ul electric de 1.900 de cai putere se va prezenta public într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Marti, 06 August 2019 | Modele noi

Pininfarina pregătește noi modele după hypercar-ul Battista: un sedan și un SUV sunt pe listă: prețuri între 200.000 și 400.000 de euro

După ce a lansat un hypercar electric de 1.900 de cai putere, Pininfarina se gândește la o gamă de modele care să cuprindă, printre altele, un sedan și un SUV, potrivit declarațiilor făcute de șeful constructorului. Noile modele vor avea prețuri cuprinse între 200.000 și 400.000 de euro.
Luni, 15 Iulie 2019 | Modele noi

Pininfarina Battista va debuta public pe 16 august, la Pebble Beach: hypercar-ul electric parcurge ultimele etape ale programului de dezvoltare

Pininfarina Battista, hypercar-ul electric de 1900 de cai putere, își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Programul de dezvoltare a ajuns la ultimele etape de testare, urmând ca hypercar-ul să se prezinte în fața clienților într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina pregătește un super-SUV electric: constructorul va colabora cu americanii de la Rivian, dezvoltatorii unui pick-up electric de 750 CP

Automobili Pininfarina vrea să construiască un super-SUV electric. Modelul ar urma să poarte numele de PF1, iar arhitectura acestuia va fi preluată din gama start-upului american Rivian, producătorul unui pick-up electric cu autonomie de peste 640 de kilometri.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Toyota, Citroen, Fiat, Volvo, Peugeot, Chevrolet, Alfa Romeo, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru