Platforma modulara

Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Tehnologie

Williams și Italdesign au dezvoltat platforma pentru mașini electrice care promite o autonomie de 1.000 de kilometri

Echipele de ingineri de la Williams și Italdesign au colaborat pentru a dezvolta o platformă modulară pentru mașini electrice premium, care promite o autonomie de 1.000 de kilometri. Cele două companii spun că noua arhitectură poate găzdui modele din diferite segmente, precum sedanuri sau SUV-uri.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primul val de mașini electrice de la Volkswagen: nemții vor construi 10 milioane de vehicule pe noua platformă modulară MEB

Grupul Volkswagen are în plan să construiască 10 milioane de mașini electrice pe noua platformă modulară MEB, proiect în care vor fi incluse și viitoare modele de la Skoda, Seat și Audi.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Ferrari va trece la platforme comune odată cu înlocuitorul lui California

Următoarea generație a lui Ferrari California va fi dezvoltată conform unei noi strategii pentru marca italiană, care va implica utilizarea de platforme comune între modelele din gamă.
Luni, 04 August 2014 | Industrie

Studiu: Volkswagen şi Renault-Nissan, cei mai câştigaţi constructori de pe urma platformelor modulare

Platforma MQB a Volkswagen Group, lansată pe a şaptea generaţie a lui Golf, pare să fie cea mai avantajoasă dintre toate soluţiile modulare anunţate de producătorii de automobile ai lumii, spun analiştii de la IHS Automotive.

Tag-uri similare

Volkswagen, Golf, Volkswagen Golf, noutati Volkswagen, Golf 7, MQB, platforma modulara, Volkswagen MQB, platforma Renault, platforma Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru